Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε χθες, στο τουρνουά καλαθοσφαίρισης  3Χ3 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, που διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.).

Δεκάδες παιδιά και έφηβοι  που πήραν μέρος  στην  εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να παίξουν και να «συναγωνιστούν» με σπουδαίους αθλητές του Ελληνικού μπάσκετ που έδωσαν το παρών, όπως οι Μανώλης Παπαμακάριος,  Δημήτρης Τσαλδάρης, Βασίλης Καββαδάς, Γιάννης Ψαθάς, Γιάννης Παπαπέτρου κ.α.

Στο τέλος του εντυπωσιακού event, οι μικροί καλαθοσφαιριστές βραβεύτηκαν και έλαβαν  αναμνηστικά δώρα.

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες θα συνεχιστούν σήμερα και θα ολοκληρωθούν αύριο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο απέναντι από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Τουρισμού.
 
Ο  Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε:
«Να πω μπράβο στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά και στον Πρόεδρο του κ. Σταύρο Ελληνιάδη. Άλλη μια καλή ιδέα. Μια ιδέα που ξεκινάει από εδώ και συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο στον ΟΛΠ.
Έχει ενδιαφέρον για τα παιδιά. Ξεκινάμε σήμερα με γνωστούς αθλητές για να δώσουμε το εναρκτήριο λάκτισμα, θα έλεγα, εγώ που είμαι του ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε να περάσουν όμορφα. Θα είναι ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο και μια ενδιαφέρουσα αθλητική δραστηριότητα.
Συγχαρητήρια και μακάρι να επαναληφθούν  παρόμοιες δράσεις».  


Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά κ. Σταύρος Ελληνιάδης, δήλωσε:
«Στόχος μας, τόσο εμένα όσο και του Δημάρχου κ. Μώραλη, επειδή προερχόμαστε από τον αθλητισμό, είναι να ασχολούνται όλοι με τον αθλητισμό. Θέλουμε να βγάλουμε τον κόσμο στους δρόμους, στις πλατείες, να αθληθεί, να ψυχαγωγηθεί.
Κυρίαρχο ρόλο σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις που κάνουμε έχει η ψυχαγωγία των δημοτών μας. Γι αυτό στο 3Χ3, θέλουμε όλοι να έρθουν και να συμμετέχουν.
Θα γίνει σε ένα πάρα πολύ ωραίο σημείο στο λιμάνι του Πειραιά, απέναντι από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.
Σήμερα, εδώ, έχουμε το event όπου μικρά παιδιά θα παίξουν με επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές. Ένα event που πιστεύω ότι θα μείνει αξέχαστο στα μικρά παιδιά». 

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών κ. Μανώλης Παπαμακάριος, σημείωσε:
«Μετά από τις διοργανώσεις στο Ηράκλειο και στη Γλυφάδα, νομίζω ότι φθάσαμε στο σημείο που όλοι περιμέναμε και ανυπομονούσαμε, να γίνει ίσως το μεγαλύτερο 3Χ3 που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, σε μια πραγματική  μπασκετούπολη, όπως είναι ο Πειραιάς. Ξεκινάμε σήμερα μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο και περιμένουμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ στο λιμάνι.
Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Πειραιά, αλλά και στον ΟΛΠ για την πολύ μεγάλη βοήθεια που μας έχουν δώσει, ώστε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο που είχαμε αρκετά χρόνια στον Π.Σ.Α.Κ.
Περιμένουμε τόσο τα παιδιά όσο και τους μεγάλους να έρθουν να παίξουμε μαζί, να το ευχαριστηθούμε, να το διασκεδάσουμε και πάνω απ΄ όλα να έρθει ο κόσμος κοντά στο μπάσκετ».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.