Αγκαλιά με το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το μπρέικ στο ΟΑΚΑ (76-69), προηγούνται 2-0 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό και έχουν... match ball. Standing ovation για τους πράσινους. 


Αν και ποτέ μη λες «ποτέ», ο Ολυμπιακός φαίνεται να προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην κορυφή της Ελλάδος και μάλιστα με κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα. Δεν έχει κάνει ποτέ του σκούπα σε τελική σειρά των playoffs, ούτε ο Παναθηναϊκός έχει βρεθεί ποτέ του στην άλλη πλευρά.

Υπομονή μέχρι το βράδυ της 14/6 (19:30/ΟΤΕ Sport 4) στο ΣΕΦ για τα υπόλοιπα.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο Ολυμπιακός είχε τον τρόπο κι είχε και την ηρεμία να τον δείξει απέναντι σ' έναν Παναθηναϊκό χωρίς την ικανότητα ν' αναπληρώσει τις απουσίες του. Πήρε περισσότερους πόντους απ' το ισορροπημένο αυτή τη φορά επιθετικό ριμπάουντ, ενώ σούταρε και με καλύτερο ποσοστό απ' την περιφέρεια.

MVP: Ο Τρεμέλ Ντάρντεν χρωστούσε μία καλή εμφάνιση και την έκανε την κατάλληλη στιγμή, αποτελώντας τον απρόσμενο μπελά για την άμυνα του Παναθηναϊκού, σαν να μην του έφτανε ο Γιώργος Πρίντεζης.

ΑΦΑΝΤΟΙ: Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έμπλεξε τα φάουλ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης δε βοήθησε στην επίθεση παρά μόνο με τις ασίστ του, ο AJ Σλότερ ήταν επιπόλαιος όσο άστοχος και πάει λέγοντας, αφού ούτε οι νεοαποκτηθέντες Κούπερ & Μόργκαν έκαναν κάτι το ξεχωριστό.


Τα δεκάλεπτα: 14-21, 33-38, 50-54, 69-76 

Παναθηναϊκός (Μανωλόπουλος): Χαραλαμπόπουλος 2, Σλότερ 11 (2), Μποχωρίδης 2, Γιάνκοβιτς 2, Φώτσης 6 (1), Νέλσον 10, Μαυροκεφαλίδης 28, Διαμαντίδης 4, Μπλουμς 3 (1), Κούπερ, Μόργκαν 1. 

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ, Χάντερ 7, Ντάνστον 7, Σπανούλης 11 (3), Ντάρντεν 14 (2), Σλούκας 9 (1), Λαφαγέτ, Λοτζέσκι 5 (1), Πρίντεζης 17 (1), Αγραβάνης 3, Μάντζαρης 3. 




Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.