Ξεκίνησε η κουβέντα που αφορά στο μέλλον του Έλληνα τεχνικού στην ΑΕΚ με τον Μπάγεβιτς στα Σπάτα, παρουσία και του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.  



Όπως αναμενόταν και είχε επισημάνει ο Δέλλας ήταν προγραμματισμένη για σήμερα η συνάντησή του και η κουβέντα εφ' όλης της ύλης με την διοίκηση της ΑΕΚ σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών και γύρω απ' όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο εκπρόσωπος της διοίκησης της ΑΕΚ εννοείται πως είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και σύμφωνα με πληροφορίες  αυτήν την ώρα βρίσκεται στα Σπάτα μαζί με τον Δέλλα αλλά και τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προκειμένου να κάνει μία κουβέντα που θα είναι για όλα τα ζητήματα που υπάρχουν.

Είναι δεδομένο πως η Ένωση και η διοίκησή της είναι έτοιμες να ακούσουν όσα θα πει και θα αναλύσει ο Τραϊανός Δέλλας, τα όποια κενά ή απορίες υπάρχουν από την πλευρά του αλλά και πιθανές εισηγήσεις - επιθυμίες.

Από την μεριά του ο Έλληνας τεχνικός θέλει και είναι απόλυτα λογικό να ξεκαθαρίσει ορισμένα θέματα που σχετίζονται με τους στόχους της ομάδας, την αγωνιστική φιλοσοφία και το πως θα κινηθεί γενικά το τμήμα για τη νέα χρονιά είτε σαν ομάδα είτε ως άτομα. Αυτήν την στιγμή είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απόφαση της ΑΕΚ για το θέμα του προπονητή.

Απομένει να δούμε με την ολοκλήρωση της συνάντησης για το εάν θα υπάρχει θέμα προπονητή ή εάν θα αποφασιστεί το συνεχίσει ο Τραϊανός Δέλλας.

Όταν ολοκληρωθεί η κουβέντα θα ενημερωθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης, από τον άνθρωπο που τον εκπροσωπεί εν λευκώ σε όλα, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Εκείνος μετά απλά θα μετουσιώσει σε πράξη όλα όσα συμφωνηθούν μεταξύ των δύο πλευρών (σ.σ. είτε θετικά είτε αρνητικά). Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μετά την κουβέντα και να θυμίσουμε πως στις 18.30 είναι προγραμματισμένη η τελευταία φετινή κιτρινόμαυρη προπόνηση. Άρα έως τότε θα έχει τελειώσει το ραντεβού...


πηγη gazzetta 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.