Έκτακτη συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, με φόντο τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.


Η συνάντηση έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας και πρόσκλησης του προέδρου της ΝΔ, με τον κύριο Καραμανλή να κατευθύνεται στο σπίτι του κυρίου Σαμαρά στην Κηφισιά. Η εν λόγω συνάντηση αποφασίστηκε μετά το πέρας του άτυπου πολιτικού συμβουλίου.

«Και οι δύο άντρες θεωρούν ότι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα η ΝΔ αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση και την κρίση, εκτιμούν ότι πρέπει να υπάρχει εγρήγορση, ιδιαίτερα όταν η ΝΔ είναι ο κυρίαρχος πυλώνας για την εγγύηση της ευρωπαϊκής μας προοπτικής» σημείωναν πηγές της Συγγρού, μετά την ολοκλήρωση του τετ-α-τετ που διήρκεσε μία ώρα και ένα τέταρτο.

Σύμφωνα με συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, ο δίαυλος Σαμαρά-Καραμανλή είναι ανοιχτός και υπάρχουν και επικοινωνίες που δεν δίνονται στη δημοσιότητα, όμως ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να συναντηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος εξακολουθεί να διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στα της ΝΔ, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.

Υπενθυμίζεται πάντως πως, μέσω κύκλων του, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έχει εκφράσει την ανησυχία του για την κωλυσιεργία της κυβέρνησης να ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση, μιας και ο ίδιος εκτιμά πως πάνω από όλα πρέπει πρωτίστως να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους εταίρους της χώρας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.