Ως το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να έχει ολοκληρωθεί το θέμα του στόπερ με τον κεντρικό αμυντικό στον Παναθηναϊκό, με τον Σάντσεθ να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το Τριφύλλι...


Τις τελευταίες ώρες ο Σέρχιο Σάντσεθ αποτελεί τον υπ' αριθμόν Νο1 φαβορί για την θέση του κεντρικού αμυντικού και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν έρθει πολύ κοντά με τον Ισπανό καθώς η επικοινωνία τους φέρεται πως είναι συνεχής και δεν αποκλείεται ως το τέλος της εβδομάδας το «φλερτ» να καταλήξει σε «γάμο».

Το προηγούμενο διάστημα ο Ισπανός είχε προτάσεις από την Εσπανιόλ, η οποία απέσυρε το ενδιαφέρον, αλλά και η Μπεσίκτας είχε καταθέσει την πρότασή της, ωστόσο ο τουρκικός σύλλογος δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού η προσφορά του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλύτερη και το σημαντικότερο αφήνει ικανοποιημένο τον παίκτη.

Όπως είναι ευκόλως αντιληπτό, αν δεν αλλάξουν συνταρακτικά τα πράγματα, ο Σέρχιο Σάντσεθ θα φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκου και κάτι τέτοιο ενδέχεται να γίνει ως το τέλος της εβδομάδας. Ούτως, ή άλλως ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώνει με τον κεντρικό αμυντικό μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αυτό διότι ο τεχνικός, Γιάννης Αναστασίου, θέλει να τον έχει πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.