"Δεν πρόκειται να στηρίξω μία συμφωνία με τα μέτρα που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά", δήλωσε ο Γ.Μιχελογιαννάκης, καλώντας τον πρωθυπουργό να πει "όχι".


Λεουτσάκος: Έχω μεγάλες επιφυλάξεις για τα προτεινόμενα μέτρα


Να πει "όχι" στην συμφωνία, κάλεσε τον πρωθυπουργό ο βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, αφού εκτίμησε πως οι νέες προτάσεις της κυβέρνησης αποτελούν "ταφόπλακα για την Ελλάδα".

Οπως δήλωσε στο Channel 9, μία τέτοια συμφωνία θα αποτελέσει "μνημόνιο χειρότερο από τα πρώτα".

"Με τα νέα μέτρα υπολογίζω ότι θα χάσουν απ' την τσέπη τους οι Έλληνες τουλάχιστον δύο μισθούς", εκτίμησε ο κ. Μιχελογιαννάκης και διερωτήθηκε "πώς μπορείς να κάνεις μία συμφωνία που θα αυξήσει τις αυτοκτονίες και θα φτωχοποιήσει το λαό".

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να στηρίξει μία συμφωνία με τα μέτρα που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά. “Γνωρίζω ακόμα και βουλευτές που πρόσκεινται στον ίδιο τον Πρόεδρο Τσίπρα και δεν ανήκουν σε κάποια συνιστώσα ή τάση που δεν πρόκειται να στηρίξουν μία τέτοια συμφωνία”, δήλωσε.

Ερωτηθείς για τον κίνδυνο στάσης πληρωμών ή Grexit στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία, τόνισε ότι οι Ευρωπαίοι ουσιαστικά μπλοφάρουν. “Δεν πρέπει να φοβόμαστε. Δεν αντέχουν να μας πετάξουν έξω. Δεν θα ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου”.

Επιφυλακτικός σχετικά με την ψήφιση της συμφωνίας εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος.

«Περιμένω να δω συνολικά τα μέτρα, να δω τι αναφέρεται για χρέος και ανάπτυξη» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Τρέφω μεγάλες επιφυλάξεις για τα προτεινόμενα μέτρα και για το αν θα περάσουν στη Βουλη. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.