Στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Αναστάσιος Μαυρίδης με στελέχη της κεντρικής εξουσίας για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου συναντήθηκε χθες με τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ κ. Γούλα.
Η συνάντηση, η οποία κινήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, αφορούσε  θέματα του Ηλιακού χωριού και την εξεύρεση λύσεων των προβλημάτων των κατοίκων του Οικισμού.
Μέσα από την συνεργασία τους συζητήθηκαν τα θέματα των παραχωρητηρίων των οικιστών με την οριστική παράδοση τους στους ιδιοκτήτες, το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων καθώς και η επέκταση του αγωγού φυσικού αερίου.
Ο κ. Γούλας άκουσε προσεκτικά όλα τα θέματα από τον κ. Μαυρίδη και διαφαίνεται ότι υπάρχει θετική πρόθεση στη χρηματοδότηση του Δήμου από τον ΟΑΕΔ, για να διευθετηθούν τα ανωτέρω τεχνικά ζητήματα, σε συνεργασία βέβαια με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και την συν επίβλεψη τους από τον ΟΑΕΔ για την ανάληψη και διευθέτηση όλων των θεμάτων από τις ίδιες τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.
Παρόντες στη συζήτηση ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών- Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας κ. Παπανικολάου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρασίνου κ. Κατραμάδος, ο Αντιδήμαρχος Πεύκης και Επικοινωνίας με τον Πολίτη κ. Φωτίδης και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Σκέντος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.