Η κυβέρνηση έχει μια νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή


Τέλος στην εκλογολογία έβαλε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, απευθύνοντας ταυτόχρονα μήνυμα - έκκληση προς τον ΣΥΡΙΖΑ πως πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επίτευξη συμφωνίας και την άρση του αδιεξόδου.

Ειδικότερα, κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο Αλ. Τσίπρας ενημέρωσε για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση, όπως αυτές διαμορφώνονται μετά και την κατάθεση των συμπληρωματικών προτάσεων της κυβέρνησης αναφορικά με το δημοσιονομικό και το χρέος.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει στην κατάθεση ουσιαστικών προτάσεων, που μπορούν να δώσουν μια βιώσιμη λύση. 

Ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε ότι τώρα βρισκόμαστε στο πιο ουσιαστικό και κρίσιμο σημείο των διαπραγματεύσεων και το κόμμα πρέπει να παίξει έναν ουσιαστικό ρόλο στήριξης της κυβερνητικής προσπάθειας.

Ο πρωθυπουργός έδωσε έμφαση στη σημασία του λαϊκού παράγοντα στη διαμόρφωση των εξελίξεων, εκτιμώντας ότι η στήριξη της κυβέρνησης από τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αποτελεί και το πιο ισχυρό όπλο της χώρας στη διαπραγμάτευση. 

Σε αυτό το πλαίσιο τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει μια νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή την οποία και εφαρμόζει και δεν εξετάζει σενάρια εκλογών.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.