Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του δήμου Μαραθώνα, θα υπογραφεί αύριο, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.


Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η καλύτερη ενημέρωση των δημοτών του Μαραθώνα και ιδιαίτερα των παιδιών, γονέων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, τουριστικών επιχειρήσεων και άλλων επαγγελματιών και φορέων για θέματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου, ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς και προώθησης της ιστορίας και της τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Μαραθώνα.

Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον δήμο Μαραθώνα, ο οποίος εκδήλωσε την επιθυμία του για ανάπτυξη συστηματικής και συνεχούς συνεργασίας, στο πλαίσιο των προγραμμάτων που υλοποιεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και την ασφαλή χρήση τους.

Η υπογραφή του πρωτοκόλλου θα γίνει από το διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποστράτηγο Εμμανουήλ Σφακιανάκη και το δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, αύριο και ώρα 20:30 στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.