Ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκαν με την συμμετοχή του στο πρωταθλημα της νέας περιόδου να κρέμεται σε μια κλωστή...


Οι διοικητικοί άρχοντες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ είναι σε κοινό μέτωπο και πραγματοποίησαν μια συνάντηση στο πλαίσιο των εξελίξεων που τρέχουν με την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Και οι τρεις είναι υπερασπιστές της κάθαρσης του ποδοσφαίρου και στη συνάντηση που είχαν συζήτησαν για αυτό το θέμα και χάραξαν την κοινή τους στρατηγική.

Αυτό πάντως που προέκυψε από τη συνάντηση των τριών ανδρών ήταν πως δεν θα επιτρέψουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, αν δεν υπάρξει η κάθαρση, αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι και αν δεν υπάρξει αξιοπιστία και ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παναθηναϊκός: «Δεν θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα»

Στον Παναθηναϊκό πάντως ξεκαθαρίζουν πως αν δεν υπάρξει η αξιοπιστία δεν θα κατέβουν στο πρωτάθλημα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. «ο Παναθηναϊκός σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα εφόσον δεν εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του», ισχυρίζονται στο πράσινο στρατόπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.