Κόβει και ράβει ο V–Span στον Ολυμπιακό!

Όχι μόνο «έφαγε» τον συμπαίκτη του, αλλά έχει έτοιμο και τον αντικαταστάτη του! Ποιος Έλληνας άσος προβάρει τα ερυθρόλευκα και γιατί;

Είναι πλέον κοινώς διαπιστωμένο ότι ο Σλούκας αποχώρησε από τον Ολυμπιακό (και) λόγω …Σπανούλη. Ο Έλληνας γκαρντ ήθελε να γίνει ο νέος ηγέτης των Ερυθρολεύκων, ωστόσο ο Σφαιρόπουλος τού ξεκαθάρισε ότι δε γίνεται να αλλάξουν οι ρόλοι στην ομάδα, όσο παραμένει ενεργός ο αρχηγός V-Span.

"Δεν μπορείτε να παίζετε στην ίδια πεντάδα με τον Σπανούλη", φέρεται να ήταν το "μήνυμα" του κόουτς προς τον Σλούκα που …ανάγκασε τον παίκτη να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Λιμάνι, με επόμενο προορισμό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τη Φενέρμπατχσέ του Ομπράντοβιτς.

Μόνο τυχαία δεν ήταν, άλλωστε, η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Σλούκα, με τον διεθνή γκαρντ να υπόσχεται ότι στο μέλλον θα επιστρέψει στην ομάδα, προφανώς για να γίνει ο ηγέτης της, απόντος του Σπανούλη…

Ο "Kill Bill", λοιπόν, ήταν στην ουσία αυτός που "έδιωξε" τον Σλούκα από τον Ολυμπιακό, μιας και θεωρείται δεδομένο ότι ο αρχηγός δεν είχε καμία πρόθεση από τη νέα σεζόν να μείνει στον πάγκο δίνοντας την …μπαγκέτα του "μαέστρου" στον -μέχρι πρότινος- συμπαίκτη του.

Το φοβερό, πάντως, στην υπόθεση είναι ότι ο Σπανούλης ετοιμάζεται να φέρει και τον αντικαταστάτη του Σλούκα στον Ολυμπιακό! Όχι, βέβαια, άμεσα, ή κατ΄ εντολήν στα αφεντικά του συλλόγου, αλλά λόγω της άριστης συνεργασίας που έχει με τον συγκεκριμένο παίκτη στην Εθνική ομάδα, μιας κι αυτό είναι τα βασικό κριτήριο των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον αντι-Σλούκα.

Ο λόγος για τον Νίκο Ζήση, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο διεθνής άσος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα (έχει πρόταση και από την ΑΕΚ) και αυτή τη στιγμή είναι η "νούμερο 1" επιλογή των Ερυθρολεύκων για να καλυφθεί το κενό του Σλούκα.

Οι πρωταθλητές έχουν "στοχεύσει" στον έμπειρο Ζήση λόγω της εξαιρετικής "χημείας" που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τον V-Span στη "γαλανόλευκη" και θεωρούν ότι μπορεί να κάνουν ένα πολύ καλό δίδυμο στις θέσεις "1-2" τη νέα σεζόν.

Υπάρχει δε η εκτίμηση στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, ότι ο Ζήσης έχει τα ηγετικά προσόντα και μπορεί να αντικαταστήσει επάξια σε αυτόν τον τομέα τον Σπανούλη, όταν ο αρχηγός παίρνει ανάσες στον πάγκο ή απλά ...δεν τραβάει.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.