Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η παρουσία τηςΝτορέττας Παπαδημητρίου στο νησί των Ανέμωντο περασμένο Σάββατο, με αφορμή το γάμο του επιχειρηματία Μελέτη Παπαθάνου και της δημοσιογράφου Σοφίας Μπερετάνου.
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «YOU» απαθανάτισε την ηθοποιό και παρουσιάστρια να αναστατώνει τις παραλίες της Μυκόνου με τις ιδανικές αναλογίες της, που μόνο μητέρα δυο παιδιών δεν θυμίζουν. Αφού τα γυρίσματα για την εκπομπή της «Ελλάδα σ' αγαπώ» ολοκληρώθηκαν, η Ντορέττα βρήκε την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες της ρίχνοντας μερικές βουτιές στο αγαπημένο της νησί, εκεί όπου συνηθίζει να πηγαίνει κάθε χρόνο.
Φορώντας το μικροσκοπικό μπικίνι της, μπορεί να αναστάτωσε τα αρσενικά με το καλογυμνασμένο κορμί της, εκείνη ξεκαθαρίζει, όμως, πως απόλυτη προτεραιότητά της είναι οι δυο γιοι της, ο 11χρονος Διονύσης και ο 10χρονος Φίλιππος. "Είμαι ερωτευμένη με δύο άντρες. Τα παιδιά μου”, δήλωσε σε συνέντευξή της και έδειξε καθαρά ότι προηγούνται, αυτή την περίοδο τουλάχιστον, τα επαγγελματικά της και έπονται τα προσωπικά της.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό:
 

  
 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.