Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε με ξεκάθαρο τρόπο στους στόχους της Ένωσης μετά την επιστροφή της στην φυσική της θέση. Μπάγεβιτς σε Τίγρη: «Πάντα πίστευα ότι εσύ μπορείς να φτάσεις την ΑΕΚ στην κορυφή». 



Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πήρε τον λόγο κατά τη διάρκεια της γιορτής στα Σπάτα, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ για την προσπάθεια που κατέβαλαν αυτά τα δύο χρόνια και στην συνέχεια τόνισε ότι στόχος πλέον είναι η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και η δημιουργία μας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει. 

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές μας. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι μας θα δούμε ξανά την ΑΕΚ του παρελθόντος. Με τις χαρές και τις επιτυχίες που έχει γνωρίσει η ομάδα μας και με δύο στόχους. Να φτιάξουμε το γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια... Και από αυτόν τον χώρο να παρακαλέσω την ηγεσία του υπουργείου να μας εκδώσει την άδεια... Και ο δεύτερος στόχος είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που από τη φύση της η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί», τόνισε ο Μελισσανίδης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους στήριξαν την ΑΕΚ σε αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια. Καταφέραμε να γυρίσουμε πίσω στη μεγάλη κατηγορία με τη δουλειά διοίκησης, παικτών και προπονητικού τιμ», τόνισε αρχικά ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ και στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Μελισσανίδη, είπε: «Πάντα πίστευα πως εσύ μπορείς να φτάσεις την ΑΕΚ στην κορυφή. Ήρθε η ώρα του αετού μας, της ΑΕΚ. Ξέρω πόσο θέλεις να δεις την ΑΕΚ στην πρώτη θέση, να είναι πάντα ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε όλοι μαζί και θα είμαστε εκεί που θέλουμε όλοι».

πηγη sdna

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.