Ο αρθρογράφος του CNN διερωτάται αν οι τουρίστες πρέπει να εξετάσουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια και να ακυρώσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.


«Η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της επίτευξης συμφωνίας ώστε να αποτραπεί η βραχυπρόθεσμη οικονομική καταστροφή», αναφέρει τοCNN αλλά τονίζει ότι η απειλή ενός Grexit και η επαναφορά της Ελλάδας στη δραχμή, είναι ένα σενάριο που εγείρει ερωτήματα σχετικά με το πώς θα επηρεαστούν τα εκατομμύρια τωνπαραθεριστών
«Τι θα γίνει με τις πιστωτικές κάρτες; Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ θα δέχονται τα καταστήματα πληρωμές σε ευρώ; Yπάρχει θέμα ασφάλειας;» ρωτά ο αρθρογράφος και συνεχίζει: «Eνδεχόμενες ταραχές ή αύξηση της εγκληματικότητας. Θα συνεχίσουν τα πλοία κανονικά τα δρομολόγιά τους ή υπάρχει κίνδυνος να «παγιδευτούν» στην Ελλάδα; Oι τιμές θα αυξηθούν ή θα πέσουν;».
Το άρθρο αναφέρει ότι οι τουρίστες είναι διασφαλισμένοι και φιλοξενεί δήλωση του προέδρου του ΣΕΤΕ, Ανδρέα Ανδρεάδη: «Είμαστε προετοιμασμένοι και διαβεβαιώνουμε για την ασφάλεια των τουριστών».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.