Καλοκαιρινό... πάρτι στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού το περσινό ρεκόρ των 800 εκατ. λιρών αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν! Περισσότεροι από 20 παίκτες θέλουν να αλλάξουν στέγη και οι μεγάλοι ετοιμάζονται...


Το μεταγραφικό παζάρι στο Νησί ανοίγει την 1η Ιουλίου και αναμένεται καυτό! Δυο μήνες, δεκάδες μετακινήσεις, χιλιάδες σενάρια και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Τουλάχιστον 20 πρωτοκλασάτα ονόματα σκέφτονται μεταγραφή και οι μεγάλοι παίρνουν σειρά... Ο Ντάνι Ινγκς και ο Μέμφις Ντεπάι είναι οι «σίγουροι», μιας και Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ έκλεισαν τη συμφωνία! Πέρσι, οι Βρετανοί μας... τρέλαναν ξοδεύοντας περισσότερα από 800 εκατ. λίρες, φέτος όμως θα μας σοκάρουν, αφού οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα δισεκατομμύριο!
Που θα πάει ο Τσάρλι Οστιν, γιατί στην ΚΠΡ πολύ δύσκολα θα μείνει! Πέτυχε 18 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και ουσιαστικά πάλευε μόνος! Η ομάδα του τον δίνει 15 εκατ. λίρες και ήδη Σαουθάμπτον, Γουέστ Χαμ και Νιούκασλ έχουν βγάλει... σπαθιά για το ποια θα τον αποκτήσει!
Η Αστον Βίλα γλίτωσε, αλλά ο Ρον Φλάαρ είναι έτοιμος να... μετακομίσει από το Βίλα Παρκ. Ο Τιμ Σέργουντ του έδωσε νέο συμβόλαιο, τον θέλει στην ομάδα, αλλά ο Ολλανδός που είναι ελεύθερος θέλει το κάτι παραπάνω! Το φλερτ με τη Γιουνάιτεντ μπορεί να μην προχώρησε, αλλά τα μυαλά του Φλάαρ πήραν αέρα...
Θα γίνει ο αντικαταστάτης του Ντε Χέα; Ο Γιορίς είναι ψηλά στη λίστα του Φαν Χάαλ, αλλά μόνο αν φύγει ο Ισπανός θα γίνει κίνηση. Η Τότεναμ πάντως δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και ξέρει όσο καμία άλλη στο Νησί να κάνει deal!
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ θέλει να φύγει και δεν το κρύβει! Η Σίτι έκανε κρούση που άγγιξε τα 30 εκατ. λίρες, η Λίβερπουλ θέλει κι άλλα, αλλά ο Πελεγκρίνι δεν θα δώσει πολλά παραπάνω!
Στα 25 του έχει γίνει καυτό όνομα στο Νησί, έχει δυο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τη Σαουθάμπτον, αλλά και μια προσφορά 60.000 λιρών την εβδομάδα. «Θέλω να παίξω στο Champions League» τόνισε και η Γιουνάιτεντ πήρε τα πάνω της. Μπορεί με την ατάκα του να… πέταξε εκτός της Τότεναμ, αλλά έβαλε και στο παιχνίδι την Αρσεναλ. Αλλωστα, δεν έχει σβηστεί ποτέ από τη λίστα του Βενγκέρ!
Η Λίβερπουλ προσπάθησε με 10 εκατ. λίρες να... ρίξει τη Σαουθάμπτον και να αποκτήσει τον Ναθάνιελ Κλάιν, αλλά απέτυχε. Θέλει ένα καλό εργαλείο στα δεξιά, αλλά οι «Αγιοι» θέλουν με τη σειρά τους περισσότερα χρήματα. Αλλωστε, διαμηνύουν πως ο παίκτης είναι ευχαριστημένος στην ομάδα και δεν θέλει να αποχωρήσει!
Μόλις επτά γκολ την περσινή σεζόν, η πιο φτωχή του σεζόν στο Νησί. Πολλοί τονίζουν πως ο Εντιν Τζέκο θα μπορούσε το καλοκαίρι να αποχωρήσει από τη Σίτι, αλλά αυτό δεν θα γίνει έτσι εύκολα. Το 2011 δαπάνησε 27 εκατ. λίρες για να τον αποκτήσει και τον Βόσνιο επιθετικό δεν τον πήραν τα χρόνια, στα 29 είναι!
«Είμαι ευτυχισμένος στη Γουέστ Μπρομ» τόνισε ο Μπεραχίνο, πολλοί έσπευσαν να τονίσουν πως θα μείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, αλλά ο βρετανικός Τύπος δεν τον... πίστεψε! Ο νεαρός φορ είναι για ένα σκαλοπάτι πάνω και οι μεγάλοι θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους. Στα 21 του χρόνια κι έχει καταφέρει τόσα πολλά!
Η Αστον Βίλα του προσφέρει νέο συμβόλαιο τις επόμενες ημέρες, παρά το γεγονός πως έχει ακόμα δυο χρόνια συνεργασίας. Η ρήτρα του Μπεντέκε είναι στα 32.5 εκατ. λίρες γεγονός που αποθαρρύνει αρκετούς, μνηστήρες, όχι όμως και τη Λίβερπουλ! Θα ήθελε να τον δει μαζί με τον Ινγκς!
Θα πάει στη Γιουνάιτεντ ο Χάρι Κέιν; Η Τότεναμ παλεύει να τον κρατήσει και ο Λέβι θα δείξει κατα πόσο μπορεί να βάλει στα ταμεία της ομάδας ένα συγκλονιστικό ποσό!
Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι αποφασισμένος να μείνει στο Μάντσεστερ και να πάρει θέση βασικού! Ναι, αλλά η Γιουνάιτεντ τι λέει; 250.000 λίρες την εβδομάδα καρπώνεται ο Ολλανδός και ο Φαν Χάαλ θα ήθελε να τον δώσει για κάτι πιο... φρέσκο!
Στα 33 του χρόνια παραμένει στους κορυφαίους του Νησιού! Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θέλει να του δώσει γάντια βασικού, αλλά ούτε και να τον δει σε Γιουνάιτεντ ή Αρσεναλ! Ο Τσεχ πιέζει, θέλει να μείνει στο Λονδίνο και ο Βενγκέρ θέλει μια καλή λύση! Γκλεν Τζόνσον, Νάνι, Μπέγκοβιτς, Τριπιερ, Μπολασιε, Σονγκ και Ντιαμπί είναι με τον χέρι στην εξώπορτα, θέλουν κάτι άλλο στην καριέρα τους και οι προτάσεις αναμένονται βροχή!!!
Η Αγγλία θα στρέψει πάλι πάνω της τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού Πλανήτη!


πηγη gazzeta

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.