Πριν από τέσσερα χρόνια πέρασε και... δεν ακούμπησε από τον Άρη. Πλέον όμως ο Ντανίλο Περέιρα ανήκει στην Πόρτο, η οποία του έβαλε ρήτρα ύψους 40 εκατ. ευρώ! 


Ηταν Γενάρης του 2011. Ο Άρης έφερνε τότε από την Ιταλία έναν άσημο 20χρονο Πορτογάλο μέσο με πενιχρή παρουσία στην Πάρμα, ως δανεικό από την ιταλική ομάδα, περισσότερο για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Βέβαι ούτε στους «κίτρινους» μπόρεσε να μακροημερεύσει, προλαβαίνοντας να αγωνιστεί μόλις σε πέντε παιχνίδια, στα τέσσερα ως βασικός και συνολικά για 388 λεπτά, πετυχαίνοντας δύο γκολ. 

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Πάρμα, έπαιξε σε άλλα τόσα (πέντε) ματς ολόκληρη τη σεζόν 2011-12, όπου άφησε οριστικά την Ιταλία για χάρη της ολλανδική Ρόντα. Στην Eredivisie μπόρεσε να δείξει σαφώς περισσότερα πράγματα αγωνιζόμενος ως δανεικός κι έτσι η επόμενη διετία τον βρήκε να κάνει δύο γεμάτες σεζόν στη Μαρίτιμιο. 

Μέχρι που φέτος ήρθε η στιγμή για το μεγάλο βήμα, καθώς η Πόρτο που φημίζεται για την εξεύρεση ταλέντων, τον έκανε δικό της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το ύψος του deal. Εκείνο όμως που διέρρευσε είναι η ρήτρα του παίκτη, φτάνοντας στα 40 εκατ. ευρώ!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.