Ο Παναθηναϊκός έχει ανοιχτή γραμμή με την Ισπανία και τον Σέρχιο Σάντσεθ καθώς αναμένει την απάντησή του, ενώ οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν τσεκάρει κάποιες εναλλακτικές περιπτώσεις. Στο «κόλπο» για Σάντσεθ και η Λεβάντε...


Ο 29χρονος, πρώην, κεντρικός αμυντικός της Μάλαγα, Σέρχιο Σάντσεθ, αποτελεί τον διακαή πόθο του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο η υπόθεση έχει «παγώσει», λόγω των εξελίξεων στο πολιτικό σκηνικό, με το δημοψήφισμα, αλλά και με τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές.

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες των «πράσινων» και συγκεκριμένα οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος στο ταξίδι τους στην Ισπανία του έδωσαν τις απαραίτητες εγγυήσεις για να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά, εκείνος, ζήτησε χρόνο και τη νέα εβδομάδα, αφού έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, θα δώσει την οριστική απάντηση στον Παναθηναϊκό.

Την ώρα λοιπόν που ο Ισπανός το σκέφτεσαι, οι υπεύθυνοι των μεταγραφών του Τριφυλλιού έχουν ήδη κάνει μια εργασία πάνω στις εναλλακτικές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, έτσι ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως σε περίπτωση που ο Σάντσεθ δώσει αρνητική απάντηση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι καταστάσεις που βιώνει η χώρα δεν είναι το μόνο εμπόδιο του Παναθηναϊκού και στην μεταγραφή του Σάντσεθ, αλλά και η Λεβάντε, η οποία σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, έχει καταθέσει πρόταση για να αποκτήσει τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.