Για την υπέρβαση ο Θρύλος - Κεντρική Εικόνα

Στις 21.45 η "μάχη" με την Άρσεναλ στο Emirates

 

Έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο «Emirates», για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, είναι ο Ολυμπιακός .
Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, όπως άλλωστε και η Άρσεναλ, και θέλουν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα.
Φυσικά, αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια απ’ όλους για να έρθει η υπέρβαση.
Ο πρωταθλητής Ελλάδας βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο και υπάρχει πίστη στις τάξεις της ομάδας. Ο Μάρκο Σίλβα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις απουσίες, έχει προετοιμάσει κατάλληλα τον Θρύλο και έχει έτοιμο το πλάνο για να αντιμετωπίσει τους «κανονιέρηδες».
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος και καλείται να κοιτάξει στα μάτια την Άρσεναλ για να ολοκληρώσει την υπέρβαση, κάτι που δεν έχει κάνει σε καμία επίσκεψή του στο Νησί.

Πως θα παίξει ο Ολυμπιακός
Το προφανές εδώ και μέρες είναι σχήμα με Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Ομάρ, κέντρο άμυνας τους Σιόβα και Μποτία και αριστερά τον Μαζουάκου. Κέντρο με Κασάμι - Καμπιάσο - Σαλίνο και μπροστά τους τριάδα με Φορτούνη, Πάρντο και Ιντέγιε. Ο Σαλίνο θα έχει ρόλο καθαρού αμυντικού χαφ με Καμπιάσο δεξιά στον άξονα και Κασάμι αριστερά.
Ο Πάρντο θα πάει δεξιά στην επίθεση και ο Φορτούνης αριστερά με διπλό ρόλο, όπως ο Τσόρι στην πρεμιέρα. Και αυτό διότι θα συγκλίνει και προς τα μέσα για να φτιάχνει παιχνίδι. Γενικά ρόλους - κλειδιά θα έχουν οι Φορτούνης, Καμπιάσο και Κασάμι. Ο Σίλβα βέβαια μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις. Από τους υπόλοιπους διαθέσιμους παίκτες του με εξαίρεση τους κίπερ Καπίνο και Χουτεσιώτη έχει τους Ντα Κόστα, Τσόρι, Φινμπόγκασον, Ερνάνι, Πουλίδο, Σεμπά και Βούρο.
Με τον Αργεντίνο και τον Γαλλομαροκινό να μην είναι στο απαιτούμενο στάδιο ετοιμότητας, όπως τονίσαμε πιο πάνω και τον πιτσιρικά Βούρο να φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να δοκιμαστεί σε τέτοιες συνθήκες. Από όλους τους προαναφερθέντες βέβαια το κυρίαρχο θέμα είναι ο Τσόρι. Ο Σίλβα ξεκαθάρισε πως θα αποφασίσει την Τρίτη για τον Αργεντίνο και έχοντας μιλήσει μαζί του ενώ θα πράξει το ίδιο και με τον Ντα Κόστα, αφήνοντας με τον τρόπο του ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας ανατροπής των δεδομένων για την 11άδα. Εάν είναι να γίνει μία έκπληξη πάντως λογικά θα συμβεί με Τσόρι ή με Σεμπά. 

Τα σχέδια του Βενγκέρ
O Αρσέν Βενγκέρ θα αποφασίσει για τον Κοκλέν την τελευταία στιγμή, ωστόσο οι Άγγλοι τον χρίζουν βασικό για την Άρσεναλ. Κάτω από τα δοκάρια ο Τσεχ, δεξί μπακ ο Μπεγερίν, αριστερό ο Μονρεάλ και στο κέντρο της άμυνας ο Μερτεσάκερ με τον Κοσιελνί. Στο κέντρο ο Καθόρλα με τον Κοκλέν, δεκάρι ο Οζίλ, δεξί εξτρέμ ο Ράμσεϊ, αριστερά ο Σάντσες και φορ ο Γουόλκοτ. Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα ο Ράμσεϊ να ξεκινήσει στην θέση του Κοκλέν και να πάει δεξί εξτρέμ ο Τσάμπερλεϊν.

Πηγή:Prarapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.