Θέμα Μπόμπολα εντός έδρας! Φωτιά… στα τόπια έβαλε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Απαντώντας στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Λεουτσάκο, ξαφνικά, έβαλε στο τραπέζι θέμα ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, τηλεοπτικών αδειών και ΜΠΟΜΠΟΛΑ, αιφνιδιάζοντας τους πάντες και ιδιαίτερα τους παρουσιαστές της εκπομπής που… έμειναν κάγκελο, όπως και ο κ. Λεουτσάκος!

OIKONOMEAS


Ο βουλευτής του Ποταμιού ειρωνεύτηκε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ρωτώντας τον αν πιστεύουν ακόμα στο κόμμα του ότι «ο Μπόμπολας είναι διαπλεκόμενος» και αν αυτό ισχύει «γιατί δεν έχουν ακόμα φέρει το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες», υπονοώντας ότι ουσιαστικά έχουν κάνει πίσω στις δεσμεύσεις τους και δεν θα «ενοχλήσουν» τους εργολάβους και τη διαπλοκή!
Πάγωσαν Οικονομέας και Σαραντάκος
Ο Γιώργος Οικονομέας αρχικά αιφνιδιάστηκε και στη συνέχεια αφού ρώτησε… γιατί τίθεται αυτό το θέμα, αντέτεινε ότι «ο Μπόμπολας θέλει να ρυθμιστεί το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών».
Ο Γιάννης Σαραντάκος, κυριολεκτικά… έχασε το χρώμα του, ψελλίζοντας διάφορα ακατάληπτα, σε μια προσπάθεια να σταματήσει τον Αμυρά και να του διακόψει προφανώς τον ειρμό της σκέψης του, αλλά πήρε απάντηση, αφού ο Αμυράς διάβασε συνέντευξη του πρωθυπουργού στην οποία αναφερόταν προσωπικά στα ΧΡΕΗ του ΜΠΟΜΠΟΛΑ που πρέπει να πληρώσει!
Ο Στάθης Λεουτσάκος παρακολουθούσε έκπληκτος, ο υφυπουργός Παναγιώτης Σγουρίδης… κοιτούσε στο ταβάνι!
Μιλάμε για απίστευτη στιγμή, όπου ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ φοβερά και έχασαν κυριολεκτικά την ψυχραιμία τους οι δημοσιογράφοι του μεγάλου καναλιού, αλλά στριμώχθηκαν χοντρά και οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης.
Το ερώτημα είναι «που το πάει ο Σταύρος Θεοδωράκης», πρώην συνεργάτης του MEGA, γιατί, προφανώς η επίθεση Αμυρά ήταν προετοιμασμένη -είχε στα χαρτιά του τη συνέντευξη που έδωσε ο Τσίπρας πριν έξι μήνες!
Το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Αμυράς… δεν θα ξαναδεί το στούντιο του μεγάλου Καναλιού…


SARANTAKOS


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.