Ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ έδωσε τέλος στις φήμες 

 

Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικωστας, μιλώντας χθες το βραδυ στην τηλεόραση του αντ1, φρόντισε να δώσει τέλος στην συζήτηση που άρχισε να αναπτύσσεται εδώ και μέρες, που τον ήθελε να εχει έρθει σε παρασκηνιακή συμφωνία με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Ο Μακεδονας πολιτικός βλέποντας τις δημοσκοπήσεις αντιλήφθηκε οτι η σχετική φημολογία αποτελούσε βαρίδι για την υποψηφιότητα του. Απολύτως λογικό με δεδομένο οτι το βασικό πολιτικό περιουσιακό στοιχείο που διαθέτει ο κ. Τζιτζικωστας, είναι η μετωπική σύγκρουση που ειχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με το πανίσχυρο τότε σύστημα Σαμαρά.
Οποιαδήποτε υπαναχώρηση η συμβιβασμός, θα αλλοίωνε το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο.
Κάπως έτσι ο κ. Τζιτζικωστας, βγήκε και έδωσε τέλος στην σχετική φημολογία, αφήνοντας τον κ. Σαμαρά, ορφανό να ψάχνει υποψήφιο, προκειμένου να "σπρώξει" τους ψηφοφόρους της Πολιτικής Άνοιξης. Επι τη ευκαιρία παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και το γεγονος της αμηχανίας που επιδεικνύει μετα την χθεσινή δημόσια αποδοκιμασία Σαμαρα, το επίσημο site, που ανταλλάσσουν απόψεις τα Ακροδεξιά στοιχεία, που επι χρόνια αποθεώνουν τον Μεσσηνιο πολιτικό.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.