Ισόπαλες, χωρίς σκορ, αναδείχθηκαν Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης. “Λύτρωση” για τη Μάντσεστερ Σίτι στις καθυστερήσεις κόντρα στη Σεβίλλη.



Θέαμα και πάθος υπήρχε. Έλειψε όμως το γκολ, από την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης, την σπουδαιότερη της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει βολικό και για τις δύο ομάδες, που βρίσκονται μαζί στην κορυφή του 3ου ομίλου και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκριση, μετά την ήττα της Σαχτάρ από τη Μάλμε στη Σουηδία.

Σπουδαία νίκη για τη Γαλατασαράι που επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Μπενφίκα και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης, ενώ ο Αντονί Μαρσιάλ ήταν πρωταγωνιστής στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1. Αρχικά «χάρισε» ένα ανόητο πέναλτι χάρη στο οποίο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (απέκρουσε ο Ντε Χέα, αλλά σκόραρε ο Ντουμπιά στην επαναφορά), αλλά
στη συνέχεια ισοφάρισε με έξοχη κεφαλιά-ψαράκι.

Η Μάντσεστερ Σίτι λυτρώθηκε ξανά στο τέλος και με «χρυσό» σκόρερ τον Κέβιν ντε Μπρούιν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, νίκησε τη Σεβίλλη στο «Etihad». Ξανά με 2-1, ξανά με ανατροπή, ξανά στο τελευταίο λεπτό, όπως ακριβώς πριν από 20 ημέρες στη Γερμανία. Ήταν η πρώτη φορά που η Σεβίλλη γνωρίζει την ήττα σε αγώνα του Champions League, ενώ προηγήθηκε.

Πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ της Σίτι και της Σεβίλλης σημειώθηκαν επεισόδια με χούλιγκανς στους δρόμους του Μάντσεστερ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Μάλμε-Σαχτάρ Ντόνετσκ: 1-0
Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης: 0-0 

2ος ΟΜΙΛΟΣ 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1-1
Βόλφσμπουργκ-Αϊντχόφεν: 2-0

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης-Αστάνα: 4-0
Γαλατασαράι-Μπενφίκα: 2-1

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Γιουβέντους-Γκλάντμπαχ: 0-0
Μάντσεστερ Σίτι-Σεβίλη: 2-1

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.