Το «αντίο» από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν του NASL ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Ραούλ!



Εχές (15/10)  με δηλώσεις του στο «One World Sports», είπε πως θα κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν του NASL (σ.σ. δεύτερης κατηγορίας στις ΗΠΑ), στα τέλη του Νοεμβρίου.

«Δεν είναι μία εύκολη στιγμή, αλλά θεωρώ πως είναι η σωστή για να πω το αντίο. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη απόφαση», ανέφερε σχετικά κι έτσι... απλά, λέει «αντίο».

Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της New York Cosmos (σ.σ. ομάδα που αγωνίζεται) αναφέρει:

«Όταν υπέγραψε στη New York Cosmos τον Δεκέμβριο, είπα πως θα αξιολογήσω το πως ένιωθα στο τέλος της σεζόν και να αποφασίσω εάν θα συνέχιζα να παίζω. Η απόφασή μου όμως είναι να αποσυρθώ από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να τελειώσει δυνατά η σεζόν και να βοηθήσω τη New York Cosmos να κατακτήσει το πρωτάθλημα NASL. Τους επόμενους μήνες, θα αποφασίσω για το τι θα κάνω στη συνέχεια.

Το να παίζω ποδόσφαιρο ήταν μέρος της ζωής μου για πάρα πολύ καιρό κι η απόφαση να αποσυρθώ δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά θεωρώ πως είναι η σωστή στιγμή.

Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους με υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της καριέρας μου κι ανυπομονώ να παίξω στα τελευταία παιχνίδια με τη New York Cosmos τις επόμενες εβδομάδες».

Υπενθυμίζεται πως ο Ραούλ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Ρεάλ, το 1994, όπου έμεινε για 16 ολόκληρα χρόνια, κατακτώντας έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, τέσσερα Super Cup και τρία Champions League. Αποχώρησε το 2010, ως πρώτος σκόρερ της ομάδας, για λογαριασμό της Σάλκε, όπου βρήκε δίχτυα 40 φορές σε 98 αναμετρήσεις, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Έπειτα βρέθηκε στην Αλ-Σαντ, το 2012 και φτάνουμε στο σήμερα, όπου πραγματοποιεί τις τελευταίες του εμφανίσεις, ως παίκτης, στο χώρο του ποδοσφαίρου, για λογαριασμό της New York Cosmos...

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.