- Στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης για τους δύο αρχηγούς- Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους οι Σαπέν, Παλερέν και Λαζόπουλος


Ξενάγηση στη νυχτερινή Αθήνα είχε το πρόγραμμα για το κλείσιμο της πρώτης μέρας της επίσκεψης του Φρανσουά Ολλάντ στη χώρα μας, με τον Αλέξη Τσίπρα να του δείχνει τα... "κατατόπια". Μετά τις επίσημες τελετές, ομιλίες και το δείπνο, ο Γάλλος Πρόεδρος απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης με τον Έλληνα πρωθυπουργό στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού "gazARTE", στο Γκάζι και συγκεκριμένα στον δεύτερο όροφο.
Η βραδιά ήταν σε πριβέ κλειστό κύκλο, ο οποίος - εκτός από τους δύο άνδρες - αποτελούνταν και από στενούς τους συνεργάτες, μέλη της αποστολής και της ασφάλειάς τους, όπως και από στελέχη της γαλλικής πρεσβείας, οι οποίοι ήταν οι υπεύθυνοι για το μενού και τη μουσική που είχε άρωμα... Γαλλίας.
Ανάμεσά τους βρέθηκαν και ορισμένοι επίσημοι καλεσμένοι. Ένας εξ αυτών ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ για τους Γάλλους την εμφάνισή τους έκαναν οι Μισέλ Σαπέν, υπουργός Οικονομικών, και η Φλερ Παλερέν, υπουργός Πολιτισμού.
Οι δύο αρχηγοί έφτασαν στον πολυχώρο λίγο πριν τις 11 το βράδυ με το ίδιο αυτοκίνητο και αφού τελείωσε το επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ οι προσκεκλημένοι έφτασαν λίγο πριν τις 23:45 με διαφορετικά οχήματα.
Η υπεύθυνοι για την ασφάλεια τους από νωρίς το βράδυ απέκλεισαν την περιοχή περιμετρικά του "gazARTE", ενώ έλεγχαν τη διέλευση κάθε πολίτη. Επίσης, χρησιμοποιήθηκε και γερανός προκειμένου να απομακρύνει τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στους παράπλευρους δρόμους.
xalari-bradia-gia-olant-kai-tsipra-sto-gazarte

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.