Απίστευτα πράγματα διαβάζουμε σε σημερινό πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας. Ποια κορυφαία ομάδα της Σούπερ Λιγκ φλερτάρει με τον Βάσκο προπονητή; Θα πάθετε πλάκα!


Το ενδεχόμενο επιστροφής του Ερνέστο Βαλβέρδε στο ελληνικό πρωτάθλημα, αποκαλύπτει σημερινό πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας.

Ο Βάσκος τεχνικός παρουσιάζεται να είναι ο "εκλεκτός" ισχυρού εφοπλιστή για τον πάγκο κορυφαίου συλλόγου και μάλιστα αναφέρεται ότι ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται οι πρώτες επαφές. Για ποια ομάδα πρόκειται, όμως;

Όπως αναφέρει η "Αθλητική Ημέρα", ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει επιλεχθεί από τον Νικόλα Πατέρα για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, αν και εφόσον καταφέρει να αναλάβει ξανά της ηνίας της ομάδας.

Η εφημερίδα αναφέρει ξεκαθάρα ότι ο Βάσκος είναι ο πρώτος στη λίστα του πρώην προέδρου της "πράσινης" ΠΑΕ και πως δικός του άνθρωπος στο εξωτερικό έχει αναλάβει την υπόθεση.

Βέβαιως, πρόκειται για ένα ακραίο σενάριο, καθώς ακόμα κι αν ο Νικόλας Πατέρας επιστρέψει στον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να καθίσει στον "πράσινο" πάγκο. Ίδωμεν...

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.