Ο Εκδότης και φίλος μας κ Νικόλαος Αμοργιανός έβγαλε ένα εξαιρετικό σε ύλη αλλά και σε design..
Λίγα λόγια από τον εκδότη,
Με χαρά σας ανακοινώνουμε την δημιουργία του νεοσύστατου Πολιτιστικού Περιοδικού ART & ART MAGAZINE, που σκοπό έχει να υπηρετήσει και να προβάλλει κάθε είδους Τέχνη, όπως: Τη Μουσική, το Θέατρο, τα Εικαστικά, τον Χορό και κάθε τι που αναδεικνύει τις παραδόσεις μας και τον Πολιτισμό μας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, όπως θα περικλείει αφιερώματα, συνεντεύξεις, εκδηλώσεις κ.ά.
Εμπνευστής αυτού του εγχειρήματος σε αυτούς τους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, είναι ο καταξιωμένος Μουσικός σε Ελλάδα και εξωτερικό Νίκος Αμοργιανός, ο οποίος ως Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικολογίας έχει κυκλοφορήσει σημαντικές δισκογραφικές παραγωγές, όπως επίσης έχει εκδώσει και 5 μουσικά βιβλία.
Ο νέος λοιπόν εκδότης Νίκος Αμοργιανός, υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος Πειραιά μέχρι πρότινος, στον τομέα του Πολιτισμού, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, υπήρξε Μέλος και Τενόρος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ενώ διατηρεί τη δική του Μουσική Σχολή στο «μεγάλο λιμάνι». Η αγάπη του λοιπόν για τα παιδιά, τον έκανε να στοχεύσει και να εστιάσει ως σημείο αναφοράς του περιοδικού τον νέο, αφού το ART & ART MAGAZINE θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα με ενδιαφέρουσα και ελκυστική θεματολογία.
1ο τεύχος λοιπόν και 1η αποκλειστική συνέντευξη του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη κύριο Μίμη Πλέσσα στο περιοδικό μας, σε μία εκ βαθέων κουβέντα με τον εκδότη Νίκο Αμοργιανό, στο σπίτι του στην Καλλιτεχνούπολη.
Τέλος, σε κάθε μας τεύχος θα έχουμε και ένα αφιέρωμα σε κάποιο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, αρχής γενομένης από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιώς, που σκοπό έχουμε την συμβολική μας προσφορά σε οικονομικό και υλικό επίπεδο. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Εμείς να ευχηθούμε καλοτάξιδο...

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.