Τι είπε για την επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Κώστα Καραμανλή 


Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, τόνισε ότι εάν δεν είναι πρώτος στη μάχη των εσωκομματικών εκλογών, θα αποσυρθεί από την κούρσα διαδοχής και θα ψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα. Ακόμη ο κ. Μεϊμαράκης  τόνισε ότι «εξεπλάγην που στις 22 Νοεμβρίου ένα τεχνικό ζήτημα το πολιτικοποίησαν τόσο έντονα», σημειώνοντας πως  μία εξόχως πολιτική διαδικασία έχει αφεθεί στα χέρια μίας τεχνικής εταιρείας.

«Δεν είμαι πολιτικάντης, είμαι πολιτικός. Ό,τι λέω το λέω από το 2009, δεν λέω κάτι άλλο», επεσήμανε.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ζήτημα της επικοινωνίας Καραμανλή- Τσίπρα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι θεωρεί φυσικό να υπάρχουν περιθώρια συζήτησης σε κρίσιμες ώρες μεταξύ πολιτικών δυνάμεων και έμπειρων πολιτικών.

«Εάν έχει επικοινωνήσει ο Τσίπρας με τον Καραμανλή το πρόβλημα το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ συνέχισε λέγοντας πως «όσοι φουντώνουν τα σενάρια για Καραμανλή θέλουν να παρέμβουν στη διαδικασία εκλογής προέδρου στη ΝΔ».

Από την άλλη πλευρά, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας πως «ξαφνικά έκανε τον Ολαντρέου Ολάντ και ζητάει τη στήριξή του» ενώι τον χαρακτήρισε «πολιτικό τυχοδιώκτη».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.