ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Με κάποια απρόοπτα, αλλά χωρίς σημαντικά προβλήματα, διεξάγεται από το πρωί ο δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να διεκδικούν την αρχηγία.

Οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 7 το βράδυ, εκτός αν υπάρξει προσέλευση την τελευταία στιγμή. Τη διαδικασία σημάδεψε η αναστάτωση που προκλήθηκε σε εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου εισέβαλε μία μικρή ομάδα ατόμων με καλυμμένα πρόσωπα.

Οι εισβολείς πέταξαν κάτω τις κάλπες, έριξαν μπογιές, έγραψαν το μήνυμα «Ο Τεμπονέρας ζει», προκάλεσαν υλικές ζημιές, φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν. Αργότερα, την ευθύνη για την εισβολή ανέλαβε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, με ανάρτησή της στο Indymedia.

Μέχρι εκείνη την ώρα, είχαν ψηφίσει στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα 192 άτομα. Μετά από την αναστάτωση, η διαδικασία σταμάτησε προκειμένου να σταλούν από τη Συγγρού καινούριες κάλπες, ψηφοδέλτια και εκλογικές καταστάσεις, ενώ λίγο αργότερα αποκαταστάθηκε η τάξη και συνεχίστηκε η διαδικασία.




Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.