Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό, με τον προπονητή του να προκαλεί πολλές απορίες με την αποστολή που ανακοίνωσε. Ποιους έκοψε και ποιους πήρε;


Η επιλογή του Μάρκο Σίλβα να αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με τον Λεβαδειακό τον Κώστα Φορτούνη σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, τόσο από τον αθλητικό Τύπο, όσο και από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Από την μία υπήρξε η πεποίθηση ότι ο Πορτογάλος τεχνικός τον άφησε εκτός για να ξεκουραστεί, ενώ από την άλλη γράφτηκε ότι με αυτό τον τρόπο ήθελε να του στείλει ένα μήνυμα, καθώς τον έβλεπε να έχει χάσει την όρεξή του στις προπονήσεις στο Ρέντη.

Είτε ισχύει το ένα, είτε το άλλο, το σίγουρο είναι πως κάτι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με τον 23χρονο άσο, αφού ο Σίλβα τον άφησε έξω και από τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τα Χανιά.

Μπορεί ο Σίλβα να άφησε εκτός όλους όσους αγωνίστηκαν στο ματς με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα, ωστόσο η επιλογή του να μην συμπεριλάβει στην αποστολή για άλλη μια φορά τον Φορτούνη προκαλεί ερωτηματικά.

Μάλιστα, στους παίκτες που επέλεξε ο Σίλβα συναντάμε και άλλες εκπλήξεις, καθώς πέραν του γεγονότος πως δεν πήρε τον Κολοβό, πήρε σε αυτήν τον υπο παραχώρηση, Φάνη Τζανδάρη...

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.