Σε δύο έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη και σε μία νέα πολιτευτή, στηρίχθηκε ο αγώνας για τη διεκδίκηση της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας στη Β Πειραιά.

Συγκεκριμένα στον επί σειρά ετών Δημοτικό Σύμβουλο και επικεφαλής του συνδυασμού <ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ>  οικονομολόγο Γιάννη Διάκο, τον π. Δημοτικό Σύμβουλο Νικαίας Ρέντη και πολιτευτή Νίκο Μονέο και την πολιτευτή Αλεξάνδρα Γκανά.  

Από την αρχή της προεκλογικής  εκστρατείας αφουγκράστηκαν  το αίτημα του κόσμου  για ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας και διεύρυνση της εκλογικής της βάσης,  βρίσκοντας κύριο εκφραστή  αυτών στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.   


Εργάσθηκαν μεθοδικά περνώντας μόνο πολιτικά μηνύματα τα οποία ανέπτυξε ο κ. Μητσοτάκης στην μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον Κορυδαλλό, όπως την  κατάκτηση του κεντρικού τμήματος του πολιτικού φάσματος και οικοδόμηση μεγάλης κεντροδεξιάς, το ότι οι Νεοδημοκράτες δεν επιλέγουν μόνο Πρόεδρο αλλά τον επόμενο  Πρωθυπουργό, κυρίως όμως με την παρουσία του Κυριάκου στη Β Πειραιά κατάφεραν να τεκμηριώσουν το επιχείρημα το ότι είναι   Νέος στα μυαλά, όχι μόνο στην ηλικία. 






Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.