Σκληρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ  Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος άφησε ξεκάθαρες αιχμές περί οικογενειοκρατίας.


Ξεχνώντας το ΠΑΣΟΚικό του παρελθών και την προσάρτηση του στη Νέα Δημοκρατία το 2009,  σε ανάρτηση του στο Facebook ο κ. Κρανιδιώτης δείχνει ότι κάνει ότι μπορεί για να διατηρηθεί στο προσκήνιο, 
αδιαφορώντας για την επόμενη μέρα και την ενότητα του κόμματος

Ολόκληρη η ανάρτηση:

“«Κεντροδεξιά χωρίς Δεξιά, που ειναι ο σκληρός πυρήνας της παράταξης, δεν γίνεται. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, δουλευει για την Χρυση Αυγή και τον Τσίπρα.

Ο “μεσαίος χώρος” δεν υπάρχει. Ηταν τα φύκια που πούλαγε στον ΚΚ ο τραγικός Λούλης και τα διακινεί ακομη ο κακομοίρης ο Αντώναρος. Βιοπολτός

Υπάρχει το αληθινό Κέντρο της Ιστοριας, που εχει πίσω του Βενιζελο, Πλαστηρα, Γέρο Παπανδρέου. Με όρους οικονομικους, ιδεών περί κοινωνικου καθεστωτος και το ισχυρο εθνικό πρόσημο που το διέκρινε, το Κέντρο ανηκει στην Δεξιά. Μια πρόσκαιρη διαφορά στο πολιτειακό είχαν, ξεπερασμένη εδω και δεκαετίες.

Αν υπαρχει κατι αληθινά τραγελαφικο, είναι ο Κυρ. Μητσοτακης, που θελει να διωξει τους δεξιούς απο τη ΝΔ και να την κανει μπλε ξεροπόταμο. Τον εβαλε ο μακαριτης ο Καρατζάς “καπέλο” σε θυγατρική της Εθνικης ως στελεχαρα, ολως τυχαιως φίλος του μπαμπα, με μισθό χλιδατο, κολλησε μερικά ενσημα ως golden boy, παθαίνει έκσταση απολύοντας καθαρίστριες και νομίζει πως είναι αρσενική Θάτσερ.

Η Θάτσερ ήταν κορη μπακάλη και διέθετε ατσάλινους δίδυμους αδένες, φανατική της ελεύθερης αγοράς και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, δεν ήταν προϊόν νεποτισμού και βγήκε με σκληρή δεξιά αντζεντα, κοντρα στα τζακια του Συντηρητικου Κομματος, που είχαν ενοχικη σταση απεναντι στην αριστερα.

Σε οτι δε αφορά τα εθνικά, η μπακαλοκορη, την οποια δεν γουσταρα ιδιαιτερα, διότι στο Κυπριακό εξακολουθούσε το υπουλο παιχνιδι της δολιας Αλβιωνος, ήταν ομως τολμηρη και αδιάλλακτη πατριωτισσα. Δεν δίστασε να εκστρατεύσει στον Νοτιο Ατλαντικό και να ανακαταλαβει τις Μαλβινες/Φωκλαντ.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης λοιπόν, το μονο κοινό που εχει με την αλυγιστη Μαγκυ, ειναι πως εχει κι αυτος δυο χερια και δυο ποδια. Η δε απέχθεια του στην Δεξιά ειναι δικαιωμα του αλλά κι εμας δικαιωμα μας να του αρνηθουμε την παράδοξη επιθυμία του να της ηγηθεί.

Δεν θελω golden boy με συστατική του μπαμπα του, χωρις μιση εθνική ιδεα, που δινει εξετάσεις στην δικτατορία της πολιτικής ορθότητας για γελοία συμφωνα συμβιωσης, μισεί την Δεξιά και νομιζει πως ειναι το “φρέσκο”. Γκοτζίλα υπηρεσίας ειναι, που τον εκοβαν στα μαγειρεια με το πτυοσκαπανο, βαθια μέσα απο το πολιτικό συστημα και την οικογενειοκρατια, αμετοχος των εθνικων ιδεών του Κεντρου και της Δεξιάς, συστημικό εξαπτερυγο της πολιτικής ορθοτητας και κατα φαντασίαν νεοφιλελευθερος».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.