Απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε θάλαμο νοσοκομείου


Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο της Λάρνακας και συγκεκριμένα στο τμήμα με τα επείγοντα περιστατικά, όταν νεαρός έπαθε δολοφονικό αμόκ κι άρχισε να χτυπά όποιον προσπαθούσε να τον σταματήσει, ανάμεσά τους και τον ίδιο του τον πατέρα που πλέον νοσηλεύεται άγρια χτυπημένος.

Ο άνδρας όρμησε σε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου και παραλίγο να την πνίξει. Έφτασε μάλιστα σε σημείο να της σπάσει τα πλευρά! Ναι, καλά διαβάσατε! 

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Λάρνακα, Αργυρώ Ζουπανιώτου, ο νεαρός ασθενής που είχε διακομιστεί από τον πατέρα του στις Πρώτες Βοήθειες και ο οποίος φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, χίμηξε χτυπώντας άγρια τη νοσηλεύτρια, ενώ προσπάθησε να την πνίξει σφίγγοντας τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της. Η έκρηξη και η μανία του νεαρού όμως δεν είχε τελειώσει, καθώς χτύπησε άγρια και τον ίδιο του τον πατέρα του. 

Το προσωπικό στις Πρώτες Βοήθειες για πολλοστή φορά δηλώνει αγανακτισμένο από την υποστελέχωση ειδικά σε εξειδικευμένο προσωπικό, μια υπηρεσία πρώτης γραμμής του νοσοκομείου, καθώς υπάρχει ανάγκη στελέχωσης από έμπειρο προσωπικό για τα πολύ σοβαρά περιστατικά, αλλά και άτομα που θα ασχολούνται με την ασφάλεια.

Σημειώνεται, ότι αν και υπήρχε αστυνομική δύναμη, που απέτρεψε τα χειρότερα, τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι τα αρμόζοντα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.