Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως νοιάζεται μόνο για τον δημόσιο τομέα


Μιλώντας στο συνέδριο του Economist ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι καλύτερη λύση είναι η οικουμενική σε περίπτωση που η κυβέρνηση χάσειτην εμπιστοσύνη της Βουλής.

Η Νέα Δημοκρατία δεν ζητά  εκλογές, αφού είναι πρόσφατη η προσφυγή στις κάλπες, ωστόσο αν η κυβέρνηση χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, τότε η καλύτερη λύση είναι η οικουμενική, τόνιζε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριακός Μητσοτάκης, μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου του Economist με τίτλο «The World in 2016 Gala Dinner». 

«Εκλογές είχαμε πρόσφατα. Ωστόσο, αν η κυβέρνηση χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, τότε η καλύτερη λύση είναι η οικουμενική» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την οτι δεν στηρίζει τις μεταρρυθμίσεις. Τόνισε ότι η ΝΔ θα στηρίξει ό,τι βοηθά την οικονομία, όπως οι αποκρατικοποιήσεις που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «σέρνονται», ενώ μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι «χάσαμε ένα χρόνο για τον ΟΛΠ».

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε και πάλι την διαφωνία της ΝΔ με το ασφαλιστικό: «Το σχέδιο της κυβέρνησης επιβαρύνει την αγορά και διαχωρίζει τις γενεές. Η κυβέρνηση δεν νοιάζεται για τον ιδιωτικό αλλά μόνο για το δημόσιο τομέα».

Ιδιαίτερη μνεία έκανε και για την Παιδεία, ζητώντας να τροποποιηθεί το άρθρο 16 για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια. «Είναι παράλογο να μην έχουμε ιδιωτικά Πανεπιστήμια, ενώ στην Κύπρο έχουν δέκα» σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης. .

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.