Μετά τον Κώστα Παπανικολάου, οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού ενδέχεται να κάνουν ακόμα ένα μεταγραφικό "μπαμ", με νέα επιστροφή-έκπληξη στον Πειραιά! Δεν σας πάει το μυαλό...


Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση φέρνοντας πίσω στην ομάδα τον Κώστα Παπανικολάου, ωστόσο απ΄ ότι φαίνεται δεν θα μείνουν εκεί, καθώς ενδέχεται να κινηθούν για έναν ακόμα παίκτη-έκπληξη που πρόσφερε πολλά στο παρελθόν στον σύλλογο.

Μετά την αποχώρηση του Σον Τζέιμς, στον Ολυμπιακό δεν θα έλεγαν "όχι" στην προοπτική ενός αθλητικού ψηλού και το όνομα που ήρθε πρώτο στο μυαλό είναι αυτό του Τζόι Ντόρσεϊ!

O 32χρονος άσος, που αγωνίζεται στην Γαλατασαράι, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την φροντ λάιν των Πειραιωτών, παρόλα αυτά ακόμα δεν έχει εκδηλωθεί κάποιο επίσημο ενδιαφέρον από Λιμάνι μεριά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ντόρσεϊ απέρριψε, ήδη, πρόταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι περιμένει από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, που δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν πληροφορίες, να είναι ο Ολυμπιακός!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.