Στα έμπειρα χέρια και τον φακό του διάσημου φωτογράφου Terry Richardosn έχουμε δει να αφήνονται μεγάλα ονόματα της showbiz. Η Rita Ora είναι από τις τελευταίες που δεν δίστασε να προτάξει τα στήθη της και να προκαλέσει εγκεφαλικά!


Η 25χρονη τραγουδίστρια δεν άργησε να μοιραστεί την "ακατάλληλη" φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καλύπτοντας το γυμνό στήθος της με αστεράκια. «"FREEDOM" Being ME without permission» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία για το εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού "Lui". Τα like φυσικά έπεσαν βροχή από τους χιλιάδες θαυμαστές της.. 135 χιλιάδες μέχρι στιγμής και συνεχίζει! Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο, αλλά η uncensored φωτογραφία κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου στα social media.
Η κριτής του "X Factor" είχε δει τα προηγούμενα γυμνά του αμφιλεγόμενου φωτογράφου Terry Richardson και δεν φάνηκε να το σκέφτεται στιγμή. Είχαν προηγηθεί η Miley Cyrus και η Lady Gaga. Στην... ακατάλληλη για ανηλίκους φωτογράφιση βλέπουμε τη Rita Ora να φορά μία σούπερ μίνι PVC φούστα και ένα μπλε πουκάμισο που κρατά ανοιχτό χαμογελώντας, έχοντας αφήσει το στήθος της εκτεθειμένο στα μάτια όλου του κόσμου! Το περιοδικό μάλιστα θα φιλοξενεί στις σελίδες του ακόμα πιο προκλητικές φωτογραφίες από τη συνάντηση του Terry Richardosn με τη Rita Ora.

Ο Terry Richardosn ανέβασε δύο φωτογραφίες από την επαγγελματική συνάντησή τους, σχολιάζοντας μάλιστα πόσο του αρέσει να περνά μια μέρα μαζί της. "Μείνετε συντονισμένοι για τις φωτογραφίες" ήταν το μήνυμά του στην πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε. Επανήλθε με πιο προκλητική φωτογραφία. "Όχι απλά μοιάζει καυτή, αλλά περάσαμε μια υπέροχη μέρα με τη Rita και την ομάδα της. Σας ευχαριστώ παιδιά".



Ενώ δεν είναι ασυνήθιστη να κυκλοφορεί με όσο το δυνατόν λιγότερα, είναι η πρώτη φορά που η 25χρονη τραγουδίστρια το κάνει για εξώφυλλο περιοδικού. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί και η εμφάνισή της στην Paris Fashion Week. Κατάφερε με το μικροσκοπικό της φόρεμα να γίνει το θέμα συζήτησης στην επίδειξη μόδας Versace. Ελάχιστο ύφασμα που έμενε στη θέση του με κομμάτια σχοινιού και την 25χρονη να μη φορά εσώρουχα! Μπορεί να απέφυγε τα τυχαία "αποκαλυπτήρια", επέλεξε όμως να τα κάνει ποζάροντας για το γαλλικό περιοδικό.



`

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.