Το ενοίκιο είναι 90% ΚΑΤΩ από το προηγούμενο – «Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας» το μήνυμα Μητσοτάκη


Από τη Συγγρού στην Πειραιώς μετακομίζει η ΝΔ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υλοποιεί μια προεκλογική του δέσμευση για μεταφορά των γραφείων του κόμματος σε υποβαθμισμένη περιοχή.

Οι υπογραφές έχουν πέσει και την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ στο facebook, ανακοινώνοντας μάλιστα και την εντυπωσιακή μείωση ενοικίου, το οποίο θα είναι σχεδόν κατά 90% λιγότερο!

«Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας. Έχω εντολή για οικονομική εξυγίανση στη Νέα Δημοκρατία με διαφάνεια και σεβασμό στο φορολογούμενο. Η Ν.Δ. μετακομίζει και από 95.000 ευρώ ενοίκιο που πλήρωνε μέχρι σήμερα, θα πληρώνει 9.800 ευρώ» έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα νέα γραφεία της ΝΔ θα στεγαστούν σε ένα παλιό βιοτεχνικό κτίριο στην Πειραιώς 62, ενώ η μετακόμιση θα γίνει μετά το Πάσχα καθώς θα πραγματοποιηθούν κάποιες εργασίες στο κτίριο.

Όπως αναγραφόταν στην αγγελία ενοικίασης του κτιρίου, πρόκειται για 4όροφο κτίριο 2.312 τ.μ. με δύο υπόγεια τα οποία διαθέτουν 32 θέσεις στάθμευσης και αποθήκη 771,65 τ.μ.

Το οικόπεδο έχει συνολική επιφάνεια 1.455,33 τ.μ. και το έτος κατασκευής του κτιρίου είναι το 1989.

Δείτε φωτογραφίες από το κτίριο που θα στεγάσει τα νέα γραφεία της ΝΔ: 

χ03.jpg
χ002.jpg
χ001.jpg
χ04.jpg
χ05.jpg
χ06.jpg
χ07.jpg
χ08.jpg


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.