Η γυναίκα του υποστηρίζεται από ψυχολόγο του Πολεμικού Ναυτικού


Πλήθος κόσμου σε κλίμα βαθιά συγκίνησης και οδύνης, είπε το τελευταίο αντίο στον  Ανθυπασπιστή Ελευθέριος Ευαγγέλου, στον τρίτο αξιωματικό του ελικοπτέρου Agusta Bell, το οποίο κατέπεσε την περασμένη Πέμπτη στη νήσο Κίναρο.
Πρόκειται για την κηδεία που ρίχνει την αυλαία στην τραγική ιστορία του χαμού των τριών ηρώων πεσόντων του Πολεμικού Ναυτικού.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον.
«Αθάνατος» φώναξαν με δάκρυα στα μάτια συγγενείς, φίλοι και συνάδελφου του αδικοχαμένου Ανθυπασπιστή που άφησε ορφανή την 8χρονη κορούλα του.
Resizer.jpg
Τραγική φιγούρα και η σύζυγός του, που δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που την βρήκε. Μάλιστα, ήταν σε τόσο κακή ψυχολογική κατάσταση όταν ενημερώθηκε για τον άδικο χαμό του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, που χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγου του Πολεμικού Ναυτικού.
Στεφάνια κατέθεσαν όλοι οι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ από τον πολιτικό κόσμο, το παρών δίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.
Το Σάββατο, η Ελλάδα «αποχαιρέτησε» τον κυβερνήτη του ελικοπτέρου, τον 37χρονο υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση, στην κηδεία στη Μεταμόρφωση στην οποία έδωσε το παρών η πολιτική και η φυσική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.