Διήμερη επίσκεψη στην κοινότητα Μικροχωρίου Δράμας πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης -  Πεύκης κ. Αναστάσιος Μαυρίδης. Η επίσκεψη του πραγματοποιείται ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου και του προέδρου της κοινότητας κ. Χρήστου Κυριακίδη.
Ο κ. Μαυρίδης αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση τη πρόσκληση με σκοπό να εγκαινιάσει το κοινοτικό ιατρείο του Μικροχωρίου Δράμας. Η κίνηση αυτή προέκυψε μετά από την προσφορά ιατρικού εξοπλισμού που είχε παραδώσει στους κατοίκους ο κ. Μαυρίδης πριν από μερικούς μήνες για τις ανάγκες των δημοτών. Ο κ. Μαυρίδης, ως το λιγότερο που μπορούσε να κάνει για την τιμή που το έκανε ο κ. Μαμσάκος, του δώρισε μια εικόνας της Παναγίας. Ακόμη, δώρισε στην κοινότητα μια ελιά και δυο δάφνες, ως μια ακόμη συμβολική πράξη, τις οποίες φύτεψαν, μαζί με τον δήμαρχο Δράμας, στον προαύλιο χώρο του ιατρείου κάτω απο την Ελληνική Σημαία.
“Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια μεγάλη οικογένεια ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως κοινωνία”, δήλωσε λίγο αργότερα ο κ. Μαυρίδης σε τηλεοπτικό σταθμό. 
ΦΩΤΟ



Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.