«Να τιμωρηθεί ο αδερφός μου» λέει ο 18χρονος αδελφός του 22χρονου μητροκτόνου της Παραβόλας.


«Να τιμωρηθεί ο αδερφός μου» λέει ο 18χρονος αδελφός του 22χρονου μητροκτόνου της Παραβόλας. Ο νεαρός λίγες ώρες μετά το φονικό του οποίου υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας παρά το μεγάλο σοκ και τις δραματικές στιγμές κατέθεσε, εξιστορώντας με κάθε λεπτομέρεια πώς συνέβη η τραγωδία στην κατοικία της οικογένειας στην Παραβόλα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 18χρονου, που αποκάλυψε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, ο 22χρονος δράστης έφθασε στο σπίτι στις 19.00 της Δευτέρας σε κατάσταση μέθης. Η μητέρα του αντιλαμβανόμενη την κατάσταση του, κλείνοντας εσωτερικές πόρτες, τον απέκλεισε στην κουζίνα του σπιτιού. Ο 22χρονος τότε άρχισε να φωνάζει, να εκσφενδονίζει διάφορα αντικείμενα. Τότε ο 18χρονος αδερφός του κινήθηκε προς την κουζίνα και άνοιξε την πόρτα. Τα δύο αδέρφια ήρθαν αντιμέτωπα και άρχισαν να καυγαδίζουν σώμα με σώμα. Ο 22χρονος αρπάζει κουζινομάχαιρο και ο μικρότερος αδερφός του σοκαρισμένος του λέει «είσαι με τα καλά σου; τι είναι αυτό που κάνεις;» . Κατά τον καυγά μάλιστα χάνει την ισορροπία του πέφτει στο πάτωμα αισθανόμενος παράλληλα ελαφρύ πόνο από γδάρσιμο στην πλάτη.

Ο καυγάς διαδραματίζεται κοντά στην πόρτα της κουζίνας προς το μπαλκόνι και η μητέρα αντιλαμβανόμενη πως η κατάσταση τείνει να γίνει οριακή σπεύδει και μπαίνει ανάμεσα στα παιδιά της προσπαθώντας να εμποδίσει τον 22χρονο κατά μέτωπο. Ακολούθησαν οι τραγικές στιγμές που ο δράστης σε κατάσταση αμοκ την τραυμάτισε θανάσιμα  με τρεις μαχαιριές που της προκάλεσε από κάτω προς τα πάνω, με φορά από την κοιλιακή χώρα προς τον θώρακα.

Ερωτώμενος μάλιστα εάν επιθυμεί την τιμωρία του αδερφού του, ο 18χρονος ξεκαθάρισε πως για ότι έκανε στην μητέρα τους ο 22χρονος πρέπει να τιμωρηθεί.

 

Συγκλονίζουν τα μηνύματα της 20χρονης κόρη 


Την ιδια ώρα συγκλονίζουν τα μηνύματα της 20χρονης κόρης του θύματος στο facebook . «Πού είσαι μαμά; Πού;», γράφει σε ένα. Και σε άλλο: «Μπορεί μεταξύ μας να υπάρχουν χιλιάδες χιλιόμετρα μέχρι τον ουρανό αλλά σε σκέφτομαι συχνά γιατί η αγάπη δεν μετριέται από την απουσία αλλά από το μέρος που σε έχω μέσα στην καρδιά. Σ' αγαπάω μαμά μου. Δε μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό... Μου φαίνεται όλο ένα ψέμα αλλά δεν είναι... Πώς θα το αντέξω, πώς...;

Ανείπωτος πόνος στο τελευταίο αντίο

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Παβαβόλα Αγρινίου τελέστηκε η κηδεία της 44χρονης.

Η κόρη της βγήκε με λυγμούς από την εκκλησία, μην αντέχοντας την ψυχολογική πίεση, φωνάζοντας «μαμά, που είσαι μαμά μου», ενώ η αδελφή του θύματος λιποθύμησε μόλις βγήκε από την εκκλησία και χρειάστηκε η συνδρομή γιατρού!

 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.