Εκρηκτική η κατάσταση- 'Ενταση και επεισόδια ανάμεσα σε αγρότες και οδηγούς


Σε αναβρασμό είναι αγρότες και οδηγοί που εγκλωβίζονται στις εθνικές οδούς εξαιτίας των μπλόκων.

Επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης, στο τελωνείο του Προμαχώνα όταν  Βούλγαροι οδηγοί φορτηγών, αποφάσισαν να σπάσουν τα μπλόκα των αγροτών, -αγανακτισμένοι καθώς είναι αφού για μέρες βρίσκονται ακινητοποιημένοι- και να περάσουν στη Βουλγαρία. Επιβιβάστηκαν λοιπόν στα φορτηγά τους, έσπασαν τις μπάρες και πέρασαν! Ξέσπασε ένταση, ενώ πληροφορίες λένε ότι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου.

Εντωμεταξύ, Έλληνας οδηγός νταλίκας υποστηρίζει στο fonh.gr, ότι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν, Βούλγαροι αστυνομικοί,  όταν πήγε να περάσει από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο οδηγός νταλίκας που μετέφερε λουλούδια υποστηρίζει πως τον κατέβασαν από την νταλίκα και τον απείλησαν. Αξίζει να σημειωθεί πως η νταλίκα είχε βουλγαρικές πινακίδες ενώ ο οδηγός μετά από αυτό το περιστατικό λέει ότι δεν θα ξαναπεράσει από το συγκεκριμένο σημείο και θα επιλέγει το τελωνείο της Εξοχής.

Οι αγρότες από την πρώτη στιγμή καταδίκασαν αυτές τις ενέργειες της γειτονικής χώρας δηλώνοντας απογοητευμένοι από τη στάση τους.

Κλείνουν τα Τέμπη επ' αόριστον

Τον αποκλεισμό της κοιλάδας των Τεμπών επ’ αόριστον, από τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, αποφάσισαν οι αγρότες του μπλόκου σκληραίνοντας τη στάση τους.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.