Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Μαυρίδης Αναστάσιος, παρευρέθει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου σε μια εξαιρετική εκδήλωση στο Δημοτικό θέατρο Πεύκης αφιερωμένη σε όλους τους μαθητές του Δήμου μας που ξεχώρισαν μεσα από μια πληθώρα πρωτοβουλιών και στόχων που έθεσαν. Η πρωτοβουλία ήταν της ένωσης γονέων και κηδεμόνων σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π.
Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα συγκινητική καθώς ο Δήμαρχος γνώρισε από κοντά και βράβευσε όλους τους μαθητές που διακρίθηκαν είτε ως αριστούχοι μαθητές, είτε σε αθλήματα, είτε σε περιβαλλοντικές ή κοινωνικές πρωτοβουλίες που ανέλαβαν. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, συνεχάρη όλα τα παιδιά και τους μίλησε μέσα από την καρδιά του, όπως είπε γιατί, “είστε το μέλλον αυτής της χώρας, είστε η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ο Δήμος μας, αλλά και εγώ ο ίδιος θα σας στηρίξω με κάθε μέσο για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.”
Στο τέλος συνεχάρη τους γονείς των παιδιών για το σπουδαίο έργο που επιτελούν αλλά και την ένωση γονέων και κηδεμόνων για την πολύ όμορφη πρωτοβουλία της βράβευσης που ανέλαβε. Η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κ. Πατούλη – Σταυράκη,  αναφέρθηκε και στον ρόλο του εκπαιδευτικού στον διαρκή αγώνα του παιδιού για την κατάκτηση των στόχων του, όπου όπως είπε  «Είναι αυτοί που μοιράζονται, εξ ολοκλήρου την αγωνία και το πρόβλημα του κάθε παιδιού».
Την βραδιά τίμησαν επίσης με την παρουσία τους πολλοί συμπολίτες μας, γονείς και μαθητές, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.