Επίσημα πλέον βλέπουμε να  δημιουργείτε HOT SPOT και δεν θα είναι μικρό, αφού θα φιλοξενεί μέχρι και 4.000 μετανάστες, στο Σχιστό. 
  
  Χτες... ήρθε η λυπητερή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, με την απόφαση για τον καταυλισμό στο Σχιστό 4.000 ανθρώπων!

  Τελικά το σχέδιο για να μετατραπεί η Β Πειραιά ακόμα μια φορά σε «χαβούζα» της Αττικής τοποθετώντας ότι δεν θέλουμε και ότι μας είναι άχρηστο στην πόρτα των σπιτιών μας και ειδικά ο Κορυδαλλός και οι όμοροι Δήμοι.
 
  
  Βέβαια εμείς είχαμε επισημάνει στη Δημοτική αρχή και προεκλογικά των Δημοτικών εκλογών την αξιοποίηση του χώρου του Σχιστού (αφού είμαστε μέλη και ο Πρόεδρος του διαδημοτικού κέντρου ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. είναι δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού) για την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής και να μπορέσουμε να προλάβουμε τέτοια δυσάρεστα γεγονότα.
  
  Το ίδιο κάναμε με προσωπικές επαφές και με όλους τους πρώην και νυν βουλευτές που εκλέγονται στην "ξεχασμένη" Β΄ Πειραιά.
   
 Δεν βρήκαμε όμως ανταπόκριση. Απευθυνθήκαμε  όπως φάνηκε σε ώτα μη ακουόντων. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοροϊδία και κορυφαία πολιτική απάτη στον Πειραιά και ειδικά δίπλα στον Κορυδαλλό , αφού μας  δίνει μια ελιά… και μας  παίρνει ένα τουλούμι λάδι! 
  
  Από αυτό εδώ το βήμα ρωτάμε για να τοποθετηθούν ξεκάθαρα, οι φορείς της πόλης μας τι σκοπό έχουν ; Τί στάση  θα κρατήσουν;; 

  Θα κοιμόνται με ήσυχη την συνείδηση τους όταν σε λίγο θα γίνουμε γκέτο;

  Εμείς από την πλευρά μας πάντως θα προσπαθήσουμε να ΜΗΝ περάσει το ΗOT SPOT με όση δύναμη έχουμε εντός και εκτός της περιφέρεια μας. 
                                                                                                                                                                                           Ιωάννης Διάκος
                                                                                                                                                                                    Επικεφαλής Παράταξης


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.