«Δεν μου άρεσε που είχε δύο παιδιά από άλλον άνδρα. Ο μικρός δεν καθόταν ήσυχος. Με ενοχούσε». Τι είπε ο δράστης του ξυλοδαρμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη.


«Δεν μου άρεσε που είχε δύο παιδιά από άλλον άνδρα. Ο μικρός δεν καθόταν ήσυχος. Έκανε συνέχεια φασαρία στο σπίτι. Με ενοχλούσε» είπε στους αστυνομικούς, ο 33χρονος δράστης του άγριου ξυλοδαρμού του 5χρονου αγοριού στην Αλεξανδρούπολη, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την φρικτή πράξη του.  

Για το επίμαχο σημείο του ξυλοδαρμού ισχυρίζεται ότι το 5χρονο αγόρι έπαιζε και φώναζε, χωρίς να ακούει τις υποδείξεις του να σταματήσει, κάτι που τον εξόργισε με αποτέλεσμα να αρπάξει το σκουπόξυλο και να αρχίσει να το χτυπά στο κεφάλι και όλο του το σώμα. Κάποια στιγμή το άρπαξε, το σήκωσε ψηλά και το πέταξε με δύναμη στο πάτωμα, κίνηση που φαίνεται να προκάλεσε την επικίνδυνη αιμορραγία στο κεφάλι. Η φρίκη παίρνει άλλες διαστάσεις, καθώς σε όλη τη διάρκεια της βάναυσης κακοποίησης, αυτόπτης μάρτυρας ήταν η 28χρονη μητέρα του παιδιού, η οποία έφθασε στο σημείο να αποδώσει τις ενέργειες του συντρόφου της στη χρήση ναρκωτικών.

Το 3χρονο αδερφάκι του παιδιού που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, φέρει σημάδια από εγκαύματα τα οποία φαίνεται να έχουν προκληθεί από αναπτήρα ή τσιγάρο. Καθυστερημένα, γείτονες του ζευγαριού, περιγράφουν στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ότι τον τελευταίο μήνα άκουγαν φωνές των παιδιών, χωρίς όμως κάποιος να πάρει την πρωτοβουλία να ειδοποιήσει την αστυνομία. Οι φρικαλεότητες αποκαλύφθηκαν όταν η μητέρα του δράστη μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού, φοβούμενη ότι είχε πεθάνει το πήγε στο νοσοκομείο.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.