Για προκλητική διαιτησία του Στυλίαρα, που έκανε… μεγάλο δώρο στον Παναθηναϊκό ενόψει του ματς στο Καραϊσκάκη «φωνάζει» ο Ολυμπιακός. Δείτε γιατί!


Νέες… μουρμούρες για την διαιτησία φαίνεται πως θα έχουμε, καθώς μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο (2-0), στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με τις αποφάσεις του Στυλιάρα.

Μάλιστα, στο Λιμάνι κάνουν λόγο για «μεγάλο σκάνδαλο», καθώς θεωρούν πως ο διαιτητής χάρισε την κόκκινη στον Μάρκους Μπεργκ και ουσιαστικά του έδωσε το δικαίωμα να έρθει κανονικά στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες αναφέρονται στην φάση του 83ου λεπτού, όταν η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού στον Παπαδόπουλο, αυτός έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στον Μπεργκ και κατέληξε κόρνερ. Από το ριπλέι φαίνεται πως χτύπησε στο χέρι του Σουηδού, που ήταν σε κοντινή απόσταση και ο οποίος ήδη είχε μία κίτρινη.

Χαρακτηριστικά, σερ «ερυθρόλευκο» σάιτ γράφτηκε ότι: «Ο Μπεργκ έκανε χέρι στο 83’ λεπτό του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο και έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Όμως, ο Στυλιάρας έκανε… γαργάρα τη φάση και χάρισε την αποβολή στον Σκανδιναβό, δείχνοντας το σημαιάκι του κόρνερ, αντί για αυτό της άσπρης βούλας. Ηταν πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της ομάδας του Περιστερίου, το οποίο είδε όλη η Ελλάδα!»…

Ιδού η στιγμή που η μπάλα χτυπάει στο χέρι:




Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.