Με πλούσιο βιογραφικό τη διαφορά έρχεται να κάνει η υποψηφιότητα στον κεντρικό Τομέα του Μιχάλη Μελετιάδη πρώην Αντιπρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και αναπληρωτή Διοικητή ΑΧΕΠΑ και του Νοσοκομείο Ειδικών παθήσεων Θεσσαλονίκης.

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείο Ειδικών παθήσεων Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής Διοικητής στο ίδιο Νοσοκομείο ενώ εντύπωση είχε προκαλέσει πως παρά το θετικό του έργο στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και την ομόφωνη θετική αξιολόγηση της επιτροπής που κατήρτισε το ίδιο το υπουργείο υγείας ο Υφυπουργός Υγείας κ. Πολάκης αποφάσισε την αποπομπή του. Ο ίδιος μετά από αυτή την απόφαση έχει προσφύγει στο ΣΤΕ καθώς θεωρεί ότι πρέπει επιτέλους να λειτουργήσει η αξιοκρατία και η νομιμότητα και όποιοι κάνουν πολιτικά παιχνίδια να μπουν στη θέση τους.
Σήμερα έχει επιστρέψει και δραστηριοποιείται στην ελεύθερη αγορά που είναι ο φυσικός του χώρος, έχοντας αξιόλογη καριέρα καθώς έχει διατελέσει οικονομικός και γενικός διευθυντής σε πλειάδα εταιριών και βιομηχανίων της Β. Ελλάδος.
Έχει πλούσια κοινωνική δραστηριότητα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων ήταν: Εκπρόσωπος Rotaract του διεθνούς ROTARY της 2480 περιφέρειας (Βουλγαρία, Σερβία- Μαυροβούνιο, F.Y.R.O.M. και Βόρεια Ελλάδα ) για την χρονιά 2004-2005, μέλος της Φιλόπτωχου αδελφότητας ανδρών Θεσσαλονίκης, μέλος της επιτροπής διοικητικών υποθέσεων. μέλος του συλλόγου φίλων του κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης, το 2012 εξελέγην στην εξελεγκτική επιτροπή του κέντρου ενώ ήταν και Τακτικός εταίρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
Με σπουδές στη Σχολή Νομικών και οικονομικών Επιστημών του τμήματος οικονομικών επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με δύο μεταπτυχιακά σε «Διοίκηση Επιχειρήσεων» (EXECUTIVE – M.B.A.), με εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά. και «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» (Master in Healthcare Management – ΜHM)θεωρείτε από τα πλέον αξιόλογα στελέχη της ΝΔ.
Η παρουσία του στη Νέα Δημοκρατία ξεκινάει σχεδόν δύο δεκαετίες πριν
• Σύνεδρος σε όλα τα συνέδρια από το 2000
• Για 2 θητείες εκλεγμένο μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Κεντρικού Τομέα Θες/νίκης.
• Τ. Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μητροπόλεως.
• Τ. Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων (ΔΗ.ΚΙ.Ο.)
• Από το 2000-2002 συμμετείχα ως εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης στη θέση εμπειρογνώμονα στην Ομάδα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου Οικονομικών της Βουλής, της Νέας Δημοκρατίας στη Ρηγίλλης
• Από το 2001-2004 συμμετείχα ως εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης στη θέση εμπειρογνώμονα στον Τομέα Εθνικής Οικονομίας, της Νέας Δημοκρατίας στη Ρηγίλλης.
• τ. Αναπληρωτής Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού Β. Ελλάδος της ΟΝΝΕΔ,
• τ. Αναπληρωτής γραμματείας Επαρχιακού Β. Ελλάδος της ΟΝΝΕΔ.
• Υπεύθυνος έτους στη ΔΑΠ στο τμήμα οικονομικών και νομικών επιστημών Α.Π.Θ.
Ενω φημολογείται πως αναλαμβάνει μέλος του Τομέα Υγείας της Ν.Δ. και υπεύθυνος για τον τομέα υγείας στην Β. Ελλάδα και θεωρείται πως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για την Πολιτική επιτροπή.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.