“Στις εκλογές της 3ης Απριλίου 2016 για την ανάδειξη συνέδρων που θα συμμετάσχουν στις εργασίες του 10ου τακτικού Συνεδρίου της Ν.Δ., δηλώνω παρών και κατέρχομαι υποψήφιος για να μπορέσω να εκπροσωπήσω την πολύπαθη περιφέρεια της Β' Πειραιά, αναδεικνύοντας τα προβλήματα του τόπου μας, αλλά και για να διατρανώσω τις Ιδέες της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, που ειδικά στις μέρες μας, που η Πατρίδα κυβερνάτε  από την επικίνδυνη Αριστερή Κυβέρνηση, πρέπει να ακούγονται ακόμη περισσότερο.

 Η Ν.Δ. μετά από τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της, επουλώνει ταχύτατα τις πληγές της, που προκλήθηκαν από τις αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες μέσα στο 2015, συνθέτει δυνάμεις, μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα  και με εφαλτήριο το Συνέδριό της και την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της, θα είναι σύντομα έτοιμη να απαλλάξει τη χώρα από τον αριστερισμό του ΣΥΡΙΖΑ και να αποτελέσει μια φερέγγυα και αξιόπιστη κυβερνητική επιλογή”

Φίλες και Φίλοι

Πάρα το νεαρό της ηλικίας μου πιστεύω ότι εκφράζω τις αρχές και τις αξίες που οραματίζεται ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ζητώ από εσάς έναν από τους τρεις σταυρούς, για το συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

                                       ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  
                                         ΔΗΜ. ΣΥΜΒ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ   


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.