LOGO-SELIDAS

Σας πληροφορούμε ότι βρίσκεται υπό εξέλιξη η διαδικασία δημοσίευσης των προσκλήσεων προς τους δυνητικούς δικαιούχους των δράσεων (Κέντρα Κοινότητας, Κοινωνικά Παντοπωλεία, Κοινωνικά Φαρμακεία, ΚΔΗΦ, ΑμεΑ κλπ) που θα χρηματοδοτηθούν από το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 στο πλαίσιο των ΠΕΠ και ειδικότερα του Θεματικού Στόχου 9.
Όταν δημοσιευτούν οι προσκλήσεις, οι Δήμοι μας θα πρέπει να συντάξουν τις προτάσεις τους ως δικαιούχοι των διαφόρων δράσεων και να τις υποβάλλουν στις Περιφέρειες προς έγκριση για να τις υλοποιήσουν στη συνέχεια.
Η ΠΕΔΚΜ αναγνωρίζοντας την ανάγκη παροχής της μέγιστης δυνατής βοήθειας προς τους Δήμους μέλη της στη διαδικασία σύνθεσης των προτάσεων για τις δράσεις που θα προκηρυχθούν διοργανώνει και σας προσκαλεί σε ΗΜΕΡΙΔΑ ενημέρωσης και συντονισμού για τη λειτουργία των κοινωνικών μας δομών στα νέα δεδομένα.
Στην ΗΜΕΡΙΔΑ αυτή καλούνται οι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και στελέχη Προγραμματισμού και Κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας. Θα συμμετέχουν στελέχη εκπρόσωποι από ΕΔΑ (Ειδική Διαχειριστική Αρχή), ΕΥΣΕΚΥ, από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την ΕΕΤΑΑ, προκειμένου οι Δήμοι μας να πάρουν όλες τις αναγκαίες διευκρινίσεις, συμπεριλαμβανομένου και κατάλληλα προετοιμασμένου υλικού, ώστε πολύ σύντομα να μπορούν να εξειδικεύσουν και να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.
Εκτιμούμε ότι η συμμετοχή εκπροσώπων των Δήμων μας είναι απαραίτητη και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κ Μακεδονίας

 

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ

Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.