attached_image0.jpg
Ως «εικόνα του κυνισμού Τσίπρα» χαρακτηρίστηκε από συνεργάτες του Κ. Μητσοτάκη η δήλωση του Γ. Κυρίτση για το πως ο ΣΥΡΙΖΑ... τιμώρησε και τιμωρεί όλους όσοι ψήφισαν «ναι» στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού και μάλιστα μέσω κεντρικού άρθρου στην επίσημη κομματική εφημερίδα της Κουμουνδούρου.
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευπορότερων. Γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει» έγραψε στην ΑΥΓΗ ο νέος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που πήρε τη θέση της Βασιλικής Κατριβάνου.

Στη Νέα Δημοκρατία λένε πως η συγκεκριμένη άποψη δεν αντέχει σοβαρής κριτικής στην ουσία της, για το ποιοι θα πληρώσουν τελικά τους φόρους της κυβέρνησης Τσίπρα και ποιοι όχι - λένε όμως πως απηχεί μια συνολικότερη πολιτική σκέψη που υπάρχει σε ανθρώπους που μπαινοβγαίνουν στου Μαξίμου και έχουν τακτική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, όπως ο κύριος Κυρίτσης που είχε αναλάβει και την επικοινωνιακή διαχείριση του προσφυγικού.

Στη Λ. Συγγρού θα επικεντρώσουν την κριτική τους πάνω στη συγκεκριμένη δήλωση θέλοντας να πάρουν ένα κομμάτι της επικοινωνιακής «πίτας» από τη σημερινή επίσκεψη Πούτιν στην Αθήνα μέσω της οποίας, όπως εκτιμούν στη ΝΔ, το Μαξίμου θα επιχειρήσει να πάρει «ανάσα» από τις συνεχείς παλινωδίες των τελευταίων 24ωρων. Η δήλωση Κυρίτση, όπως αναγνωρίζουν γαλάζια στελέχη, δίνει ένα σημαντικό επιχείρημα για τον κ. Μητσοτάκη που δεν έχει κρύψει ότι διεκδικεί πολιτικά και εκλογικά το μεγαλύτερο κομμάτι των ανθρώπων που ψήφισαν "Ναι" στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού αλλά και όλους εκείνους που επέλεξαν το "Όχι" και σήμερα δηλώνουν απογοητευμένοι από τα όσα έπραξε στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εκλογές.

Ήδη από χθες το βράδυ μέσω του twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ έδωσε το στίγμα γράφοντας χαρακτηριστικά:




Η ακραία διχαστική δήλωση Κυρίτση αποκάλυψε τη στρατηγική του φθόνου που με κυνισμό ακολουθεί και εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης πιστεύουν ότι παρά το επικοινωνιακό ντεμαράζ που θα επιχειρήσει η κυβέρνηση, με την επίσκεψη Πούτιν, η κατάσταση στο εσωτερικό της και κυρίως η εικόνα που έχει σήμερα στην κοινωνία δεν πρόκειται να βελτιωθούν και αυτό θα αποτυπωθεί, όπως εκτιμούν, στις μετρήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας τις επόμενες μέρες.

Στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ εστιάζουν στα αποτελέσματα που θα έχει η δυναμική των εκλογών - τις οποίες ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλώντας πολλές συζητήσεις αλλά και αμφισβητήσεις ακόμη και εντός της γαλάζιας παράταξης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.