Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ.
Τον Υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουίκ υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Περάματος ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Λαγουδάκης.
Ο κ.Λαγουδάκης έκανε αναλυτική ενημέρωση στον Υφυπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος με αιχμή το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας. Ο κ.Κουίκ υπογράμμισε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για το Πέραμα τονίζοντας ταυτόχρονα την διαθεσιμότητα του στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην επίλυσή των μεγάλων προβλημάτων του Δήμου.
O Υφυπουργός Επικρατείας μετά το τέλος της συνάντησης του με τον Δήμαρχο Περάματος και τους καθ ύλην αρμόδιους αντιδημάρχους δήλωσε:
«Όλο το Πέραμα αλλά και η παραθαλάσσια περιοχή μέχρι και τον Πειραιά , θα γνωρίσουν μέσα στα επόμενα ελάχιστα χρόνια μια σημαντική οικονομική ανάπτυξη .Δεν είναι απλά η υπόσχεση που έδωσε προσωπικά ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκεπτόμενος πρόσφατα αυτές τις περιοχές ή συνεργαζόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Δήμαρχο Πειραιά . Είναι η νομοτελειακή πορεία των αναπτυξιακών έργων , που ξεκινά από συγκεκριμένους σχεδιασμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που καταλήγουν και στα όσα θα ψηφιστούν σύντομα από την Βουλή που έχουν σχέση με την επενδυτική δραστηριότητα της Cosco. O κ. Κουίκ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη για την πρωτοβουλία της συνάντησης , υπογραμμίζοντας ότι κατέγραψε όλα τα αιτήματα του Δήμου τα οποία θα θέσει ο ίδιος υπ΄όψιν στα αρμόδια Υπουργεία με κοινοποίηση στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Tα αιτήματα και διεκδικήσεις του Δήμου Περάματος εκτός από το πρώτιστο που αφορά την απασχόληση αφορούν στις υποδομές πρωτοβάθμιας περίθαλψης , τις κοινωνικές υπηρεσίες ,στα θέματα αξιοποίησης αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών καθώς επίσης και με το μεγάλο θέμα της επανεκκίνησης της ΝΕΖ.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.