ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΟΜ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ του νυν ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥ. 

 

Με αφορμή διαδόσεις που κυκλοφορούν εσκεμμένα στην πόλη μας, το κείμενο παραίτησης του κ. Μανωλάκου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «η πόλη μας» και δημοσίευμα του ιστότοπου «paradimotika», που αναφέρονται σε δήθεν υποστήριξη του νυν δημάρχου κ. Κασιμάτη από τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κορυδαλλού δηλώνει ότι τα παραπάνω δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα και απλώς προορίζονται να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες διαφόρων, αφού ως γνωστόν στις δημοτικές εκλογές του 2014, στον Κορυδαλλό ο Συριζα με τον πιο κατηγορηματικό και συγκεκριμένο τρόπο στήριξε τη δημοτική παράταξη «Πάμε Αλλιώς», όπως φαίνεται και στη σχετική ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Πάμε Αλλιώς» για τον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών του 2014 η οποία αναφέρει τα εξής:
« Ο 2ος γύρος των Δημοτικών Εκλογών στον Κορυδαλλό δεν μπορεί να μας βάλει σε κανένα δίλλημα. Η απόστασή μας με τα αντίστοιχα προγράμματα, τις πρακτικές και ιδέες, η διαφορά μας σε επίπεδο Αρχών και με τους δυο συνδυασμούς είναι εμφανής και αδιαπραγμάτευτη.
Καμία από τις δύο υποψηφιότητες δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο Κορυδαλλό την επόμενη ημέρα.
Καλούμε τους Κορυδαλλιώτες και τις Κορυδαλλιώτισσες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την Κυριακή και να δώσουν ηχηρό μήνυμα ανατροπής με τη ψήφο τους στις Περιφερειακές Εκλογές και στις Ευρωεκλογές».

Εμείς θα κρατήσουμε  την άποψη μας,αλλά ώς οφείλουμε σας την δημοσιεύουμε αυτούσια. Τα Συμπεράσματα δικά σας...

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.