Ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 

1.jpg 
«Η σημερινή συμβολική επίσκεψη του Τομέα Δημόσιας Τάξης της Νέας Δημοκρατίας στο Α.Τ. Εξαρχείων, ένα Αστυνομικό Τμήμα το οποίο καλείται να διαχειριστεί μία διαρκή έκνομη κατάσταση με πενιχρά μέσα και με διαρκή αυταπάρνηση των υπηρετούντων σε αυτό αστυνομικών υπαλλήλων, μεταφέρει ξεκάθαρα και προς κάθε κατεύθυνση ένα μήνυμα:

Για τη Νέα Δημοκρατία η ασφάλεια του πολίτη και η διασφάλιση της δημόσιας τάξης ήταν και παραμένει βασική προτεραιότητα.

Σε ένα Κράτος δικαίου δεν πρέπει να υφίστανται “άβατα”.

Δεν πρέπει να επιδεικνύεται καμία ανοχή στη βία και στην ανομία, όποιο πολιτικό ή ιδεολογικό πρόσημο και αν έχει αυτή.

Η τήρηση της νομιμότητας και η πάταξη κάθε μορφής εγκληματικής δράσης επιβάλλεται να ισχύουν έναντι όλων, αδιακρίτως και χωρίς εξαιρέσεις.

Η ανοχή της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σε εγκληματικές συμμορίες που δρουν εντελώς ανεξέλεγκτα και λεηλατούν το Κέντρο των Αθηνών, καταστρέφοντας αδιακρίτως τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία και σπέρνοντας τον τρόμο και τον πανικό, πρέπει να έχει ένα οριστικό τέλος.

Η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός πρέπει άμεσα να το αντιληφθούν και να δράσουν, διαφορετικά η ανοχή μετατρέπεται σε συνενοχή και συνυπευθυνότητα».
 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.